Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-08-2010, 05:59 PM   #6 (permalink)
planner
Üsteğmen
 
planner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2010
Mesajlar: 464
Tesekkür: 1,609
451 Mesajinıza toplam 1,748 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
planner is just really niceplanner is just really niceplanner is just really niceplanner is just really niceplanner is just really nice
Standart Cevap: "Bütün hayvanlar eşit doğar ve türlerine uygun yaşama hakkına sahiptir’

Alıntı:
Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çok doğrusun planner. Ben de kendimi alamıyorum çoluğun çocuğun vahşeti karşısında çılgına dönmekten. Etrafa bakıp otomatikman ebeveynlerini arıyor gözlerim, nasıl bu kadar hissiz olabilirler, nasıl evlatlarına doğayı, yaşamı, bitkiyi, hayvanı tanıtmazlar, hepsinin "CAN" taşıdığını anlatmazlar diye.

Elimden gelse sokaktaki çocukları toplayıp hepsine kendim anlatacağım. Ama maalesef çocukların bu tür SEVGİSİZ yetişmiş olanları aynı zamanda insanı çıldırtacak kadar pişkin.

"NOLCEK YEEE", diye bir cevap aldığımda çileden çıkıyorum. Çözüm asla dayak değil, insan içgüdülerini bastırıyor, fakat o aileleri bir elime geçirirsem...

annenin babanın korkusu bile çocuklarına yansımamalı. Çok yanlış yapıyoruz bir yerlerde çoookk...
Ah Bluepebbles ahhhh... Onlar da böyle yetişmiş, hiç bakmamışlar ki kendilerine, hep çevreyi suçlamayı seçmişler. Şimdi yetişen nesil de öyle olacak. Her şey kendimizde bitiyor. Bilseler ki başları ilerde yanacak. Sonra diyecekler ki bu çocuk kime çekti. Tövbe yarabbim, kime çekecek.:):):)

Denizyıldızlarının hikayesini bilirsin. Biz kurtulmayı başaran denizyıldızları olalım. Ve diğer yıldızları da çekelim denize.(Burayı ben ekledim, olsun.:) )
planner isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla