Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-08-2010, 05:53 PM   #5 (permalink)
Alexandra
Binbaşı
 
Alexandra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2010
Bulunduğu yer: Venüs
Mesajlar: 1,403
Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Alexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond repute
Standart Cevap: "Bütün hayvanlar eşit doğar ve türlerine uygun yaşama hakkına sahiptir’

Alıntı:
planner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Geçen iş çıkışı bir kaç velet kaldırımdaki ağaca taşla vuruyorlardı. Biraz yaklaşınca taşladıkları şeyin ağaçtaki karıncalar olduğunu görünce şok oldum. Ben ağzımı açmaya yeltendiğimde arkadaşım çoktan çocuklara fırça atıyordu bile. Ya yoldaki yuvaları ezilmesin diye bazen dalıyorum kendimi seksek oynarken buluyorum.:)

Bu nasıl bir zihniyettir ya. Daha o yaşta veletlere hayvan sevgisi aşılanmazsa ilerde bunların hali ne olur? Düşünmek bile istemiyorum.

Teşekkürler.
Çok doğrusun planner. Ben de kendimi alamıyorum çoluğun çocuğun vahşeti karşısında çılgına dönmekten. Etrafa bakıp otomatikman ebeveynlerini arıyor gözlerim, nasıl bu kadar hissiz olabilirler, nasıl evlatlarına doğayı, yaşamı, bitkiyi, hayvanı tanıtmazlar, hepsinin "CAN" taşıdığını anlatmazlar diye.

Elimden gelse sokaktaki çocukları toplayıp hepsine kendim anlatacağım. Ama maalesef çocukların bu tür SEVGİSİZ yetişmiş olanları aynı zamanda insanı çıldırtacak kadar pişkin.

"NOLCEK YEEE", diye bir cevap aldığımda çileden çıkıyorum. Çözüm asla dayak değil, insan içgüdülerini bastırıyor, fakat o aileleri bir elime geçirirsem...

annenin babanın korkusu bile çocuklarına yansımamalı. Çok yanlış yapıyoruz bir yerlerde çoookk...
__________________
"... I'm just a dreamer
I dream my life away
I'm just a dreamer
who dreams of better days."
Alexandra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla