13-08-2010, 05:14 PM
|
#10 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Bir kurbağ suyu olsada içsek! diyorsanız afiyet olsun:) Alıntı: RenaC Nickli Üyeden Alıntı
Sana o kadar çok katılıyorum ki anlatamamm :D | Alıntı: masterphidias Nickli Üyeden Alıntı
Bir dakika yahu, akvaryumdan çıkardıklarına göre o hayvancağızları canlı canlı haşlayıp miksere mi atıyorlar yani ? Allah cezanızı versin sizin ! Gel de küfretme şimdi bunlara ! Çinlilere bir bunlara iki, saydıracağım sıradan ... | Hiç durma bence de... Artık hakkaten havaleli gibi davranmaya başladılar. Bu nedir anlayamıyorum ki. Yahu bunların ataları yerlilerin hasıydı, onlar doğada yaşayıp doğayı tanıyan adamlardı. Onlardan bir şey kalmamış bunlara. Şimdi kulaktan dolma yanlış bilgilerle iğrençlik duvarını delmeye çalışıyorlar. Ama ben de kabahat, Direndim direndim, niye şimdi okumaya kalktım acaba. Fakat, başlığından farklı bir şey çıkar ön yargılı olmiim, demiştim. Ahh ahh...
__________________ "... I'm just a dreamer I dream my life away I'm just a dreamer who dreams of better days." |
| |