Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-08-2010, 04:06 PM   #14 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Söyle bir kuantum düşünceme olumlama bana yardımcı olurmu

Zafiyetimi güce, acıyı sevince, yenilgiyi galibiyete dönüştürmek için anlayıp, bağışlayıp teşekkür ediyorum. Bağışlıyor ve bırakıyorum. Anlıyor ve biliyorum.

Kendi hayatımın yaratıcısıyım. Mazeretleri, ertelemeyi ve küsmeleri bırakarak devam ediyorum yoluma.

Şimdi Gücümü kabul ediyor ve ele alıyorum. Aynadan gözlerimin içine baktığımda göz bebeklerimde bana bakan mükemmel varlığın ışığını görüyorum.

En birinci sorumluğum kendim olmaktır. En büyük görevim, kendimi sağlıklı ve başarılı yapmaktır. Her davranışımın, her düşüncemin sonuçlarından sorumluyum. Başkalarının düşüncelerinden kendimi sorumlu tutmayı bırakıyorum.

Öncelikle şükrediyorum hiçten var olduğum için.

Vücudumun ve zihnimin her kısmı doğanın iyileştirici güçleri tarafından yıkanıyor ve rahatlığa kavuşturuluyor. Verdiğim her nefeste arınıyor, temizleniyor, tüm hastalıklı hücrelerin ve düşüncelerin bedenimi terk etmesine izin veriyorum. Aldığım her nefeste hastalıklı hücrelerin boşaldığı en küçük bir yer bile sağlığına kavuşuyor, sevgiyle iyileşiyor.

Sağlıklı olmak benim doğal halimdir. Ben mutlu oldukça bedenim enerjiyle dolar. Sağlıklı ve güçlü olmayı seçiyorum. Bedenimin her organını seviyorum ve onlara teşekkür ediyorum.


Daha önceden okuduğum bazı olumlama cümlelerini karıştırarak ve kendimce de ufak bazı değişiklikler yaparak böyle bir metin hazırladım. Beğenirsen yapabilirsin. Ayrıca bir önerim daha var. Aşağıdaki linkte yazmış olduğum meditasyonu düzenli olarak yaparsan faydasını göreceğine inanıyorum.

Sevgiyle kal.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-kulubu-3.html
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla