Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-08-2010, 10:14 PM   #10 (permalink)
elisya
Üsteğmen
 
elisya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2010
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 306
Tesekkür: 565
297 Mesajinıza toplam 1,016 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
elisya is a jewel in the roughelisya is a jewel in the roughelisya is a jewel in the rough
Standart Cevap: elisya nın seyir defteri

Merhaba sevgili günlüğüm uzunca bir aradan sonra (bana uzunmuş gibi geldi) hayatımda olan biteni anlatayım dedim. Daha öncede yazacaktım ama fırsatım olmadı işte kusura bakma ;)))

o en son kendimi değersiz hissetmem galiba bi dalgalanmaydı bir günlük bi dalgalanma yaşadım sonra düzeldi. Çok kötü hissettim ya bir daha böle bişi hissetmek istemiyorum. :((
ertesi güm müzikleri dinlerken feci bi mide bulantısı ve midemin üst tarafında bi ağrı hissettim. Galiba vücudum hala tepki veriyordu. müziklere ara verince geçti. şimdi dinlerken pek bi ağrım sızım olmuyor yada ben farketmiyorum..

Aslında bu site bambaşka bir dünya aman allahım neler öğreniyorum neler üstelik bu öğrendiklerim sitede olan bilgilerin yarısı bile değil. burası gerçekten hayatımı değiştirdi. İyiki bu siteyi görmüşüm. hatta iyiki en başından hayatımı değiştirmek istemişim de bu siteyi bulmuşum hahahah .. herkese bu siteye katkılarından dolayı çoook teşekkür ederim. İnsanları bambaşka bir dünya yaşatıyolar. neyse çok uzatmayayım..
geçen gün gene bu sitede dolaşırken matrixe hükmedin başlığını okudum ve nedir bu matrix diye bi okuyayım dedim. Bi daldım çıkamıyorum hala yüz küsür sayfa var ben şuanda 70. sayfadayım herkesin ne yaptığını yada neler başardıklarını tek tek okuyorum 2008 den başlamışlar
ben neler kaçırmışım yaa gerçekten herkes aya çıkmış nerdeyse ben olduğum yerde saymışım. sonra şu iki noktalama tekniğini okudum bi çırpıda tekniği nasıl yapacaklarınıa ilişkin bir sürü bilgi var ve bunu bir kitaptan öğrenmişler. ve burda herkese hem gösterip hemde yardımcı oluyolar. Bende o kitabı alıcam. biraz zor bulunuyor şimdilik sorduğum kitapcılarda bulamadım. 3 gündür keyifle ve şaşkınlıkla okuyorum sayfaları taa enbaştan
herkes hem eğlenmiş hemde yardımcı olmuş birbirlerine . keşke bende o zamanalr bulabilseydim bu siteyi :)
veeeee bende denemelerim sonucunda yapmaya başladım ve azda olsa şimdilik başardımda müthiş bir olay bu tıpkı bir oyun gibi insan neler yapabildiğini görünce daha çok yapası geliyor. Daha henüz tam olarak yapamıyorum o kitabı bulursam daha iyi anlayabileceğim.
ama kitapsız olarak bir çok açıklama yapmışlar zaten arkadaşlar. ben çok sevdim bu işi ellerimin arasındaki enerjiyi hissedebiliyorum artık ama imgelemelerde biraz zorlanıyorum. Konunun daha yarısında tarif ile bu kadar yapabiliyorsam bitirdiğimde bakalım nasıl olucak .. haha
burası bambaşka bir dünya bu dünyada konuştukları dili anlamak da ayrı bir keyif konulara dahil olmak ve sende bişiler yapabildiğini görmek çok güzel burdaki herkesi çoook çook seviyorum.

Telkinlerimi dinliyorum vee matrtixe geçiyorum

Şimdi kaldığım yerden okumaya başlıcam. Ordaki insanların yapabildiklerini görünce bende çok seviniyorum. el birliğiyle ne kadar güzel şeyler yapmışlar.
çok çok öptüm seni günlük ve tabi burdaki herkesi ama bunlar aramızda ha ha haa
elisya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla