04-06-2007, 12:25 AM
|
#2 (permalink)
|
Administrators Atakan Sönmez
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Gün Alıntı: pisimbat Nickli Üyeden Alıntı
Bu gün pek bir neşeli kapına sığmaz delişmen hissediyorum kendimi,yaz geldi ya galiba ondan,kış aylarının o puslu,iç karartıcı,sıkıcı,içime kasvet bastıran ruh halinden yeni yeni kurtuluyorum galiba dinlediğim şarkılar bile daha ritmik oldu çok uzun süredir mutlu değilmişim galiba ben öle anladım.ruhum okdar yorgun ve yaralı idiki anca toparladım kendimi .
Hayatımız boyunca farkında olduğumuz yada oamadığımız şekillerde olgunlaşıyoruz hani deneyim dedikleri şey acılar ,hatalar,kayıplar,yani aslında tüm olumsuzluklarda saklı onalrı yaşamadan asla hayatın anlamını ve önemini anlıyamıyoruz.kah küçük bir taşa takılıp düşüyoruz yada çok güzel bir yolda yürürken kafamıza nerden belli olmayan koca bir kaya düşüyor ,yaraları sarmak belki bir daha o yoldan geçmemk karaları alıyoruz seçimlerimizi karalarımızı ona göre alıyoruzama en önemlisi her düştüğümüzde aya kalka bilmek arada sırada geriye bakıp yaptığımız hataları unutmammaakta gerekiyor.
bakmak ve görmesini bilirsen ,duyudupta işitirsen ,ak ile karayı ayıra bilirsen ,ağacın üstünde cik cik öten minik sığırcık kuşunda huzuru bulabilirsen yani en kötüde bile bir az olsunda iyi bir şey görebilirsen hayat herşeye rağmen güzel .hayat okulunda durup dinlenmek yada tenefüs yok doğumla başlıyor ama ölümle sona ermiyor
| Pisimbat yoktu bir süredir...O da gelmiş...Hoş gelmiş....Çok sevindim... :)) |
| |