Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-08-2010, 09:58 AM   #2 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Arkadaşım cimri? Ya da başka bir hastalığı var bilemedim?

Öncelikle yanımıza hoşgeldin rockday,

Arkadaşının cimriliğinin seni neden bu kadar rahatsız ettiğini anlayamadım açıkçası. Bu da bir karakter meselesidir. Paylaşmak istemeyebilir parasını. Buna mecbur da değil zaten. 5 yıldır sana bir şey ısmarlamadığı için mi bu kadar takıldın bu konuya. Eğer öyleyse kendisinden sana bir şey ısmarlamasını rica edebilirsin. Ismarlar ya da ısmarlamaz ama böyle bir gerekçe ile arkadaşlığı bitirmenin komik olacağını düşünüyorum.

Rahatsız oluyorsan kendisiyle dışarıya çıkmayabilirsin tabii ki. Ama bu tavrının da arkadaşının yaptığından çok farklı olmadığını düşünüyorum. Baya hesap yapmışsın. Ekonomik durumlarına kadar yazmışsın. Ben arkadaşına odaklanmaktan vazgeçip biraz kendine dönmeni öneririm.

Sevgiyle kal, sağlıkla nefes al.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla