Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-08-2010, 12:17 AM   #4 (permalink)
blue jaloon
Guest

Standart Cevap: Çok İlginç Birşey Keşfettim

Alıntı:
RenaC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ArkadaşLar geçen nette gezerken mükemmel bir konuya denk geldim
Konunun güzeLLiği kadar yorumlarda süper ve sizinLe payLaşmak istedim

Buyrun konu bu

Bu Resim Yeniden Boyutlandırılmıştır. Resmin Büyük Halini Görmek İçin Buraya Tıklayınız. Resmin Orjinal Boyutu 867x243

Bu yoruma dikkat

Kuvette maydanoz yıkarken boğulma tehlikesi atlatmak..

Bir güne en fazla bu kadar kötü başlanabilir..

Enteresan bir yorum daha

Suda oksijen yok mu
Balıklar Ayda da yaşar Marsta da demek ki

Ben paatent için isviçre uçağında yer ayırttım... Son bir kişi ...acele et

En mantıkLı cevap

Bir çılgınlık daha yap ve bu sefer sudan çıkarma kafanı
Bu arkadaşın fantazisi başka

Maydonozla beraber mi yıkanıyorsun ? Yahu bu nasıl bir fantezidir
Bu da bilgi veren bir yorum

sağlık açısından maydanozu kaynatıp suyunu içeceksin yıkadığın suya girmeyeceksin.............yanlış bilgi vermişler
Bu da suda ateş yakıyor hey allahım

Bu deneyi yapan adam yine cevap veriyor :)

Bu mesajı okuyunca sudaki oksijeni açığa çıkartmak için hidrojenin yanıcılığını kullanayım dedim‚ suda ateş yakmaya çalıştım‚ hesabıma göre hidrojen yanınca oksijen kalacaktı geriye‚ ama yanmadı ya...

Bu da daha önce keşfedilmemiştir umarım..

Bunun kafa hepsinden beter

maydonoz nefes alabildi mi bari?

Bu yorumu okumaLısınız

Suda oksijen var aslinda‚ H20 zaten kimyasal formulu‚ yani iki hidrojen atomu ve bir oksijen atomu. Yalniz insan akcigeri bu oksijeni alip vucutta kullanilir hale getirecek sekilde degil. Baliklar bunu solungaclar ile yapiyor.

Ama hala bir umit var. Denizde yasayan memeliler var‚ balinalar yunus baliklari. Bu hayvanlar karadan denize gecen hayvan turleri. Karadan gecis yaptiklari icin halen bazi ozelliklerini koruyorlar‚ daha degisik aliyorlar oksijeni yukaridaki bir deliktende su atiyorlar. Bu uzun bir evrim sonucu oldu‚ pat diye olmadi.

eger arkadas bu olayi sik sik yaparsa veya su kenarinda yasamaya baslayip su ile cok hasir nesir olur suyun altinda kalir ve gun gectikce su altinda kaldigi vakitleri cogaltirsa‚ generasyon dan generasyona bu kabiliyetini arttirip vucudunda buna uygun evrim gecirebilir‚ belki 10 15 generasyon sonra torunlarinin torunlari su altinda nefes alabilirler kim bilir.

Bu konuyu her okuduğumda güLmekten kırıLıyorum
süper süper süper ya

Kamuran 'ErAŞHK DEĞİL SEVGİ DEĞİL BAŞKA BİŞİ BU....

05 Haziran, 00:21 · Yorum Yap ·BeğenBeğenmekten Vazgeç · Görüşleri Gör (5)Görüşleri Gizle (5)
  • 2 kişi bunu beğendi.
    • Ecem 'Karasoy' hımmm hıııı hııımm ne ? kamuran :P kamuran :P 05 Haziran, 00:46 · BeğenBeğenmekten Vazgeç

• Kamil Ates karabasan olmasin:)) 05 Haziran, 09:12 · BeğenBeğenmekten Vazgeç ·

• Kamuran 'Er ‎:)) kamil abi hiç değişmicekmisin sen :))) yok yok o hiç değil 05 Haziran, 11