Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-07-2010, 12:01 PM   #13 (permalink)
iceberry
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jul 2010
Mesajlar: 3
Tesekkür: 0
3 Mesajinıza toplam 5 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
iceberry is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Hamamböcekleri!!!

Selamlar.. Bende aynı korkulara sahibim. Zaten bu siteyide bu konuda bir çözüm ararken buldum. Doğma büyüme İstanbullu biri olarak artık ege-akdeniz arası bir yerde yaşamak durumundayım ve burada gördüğüm haşaratı hayatım boyunca hiç görmedim. Bu durumdan ve halimden anlamayan kişiler oralarda hiç böcek yokmu sanki diyorlar. Senelerdir oturduğum evde hiç ama hiç böcek vs. görmedim ben.

Burada resmen kendimi eve kapatıyorum. Hiç sevmediğim halde kapıları-pencereleri kapatıp klima altında oturmak zorunda kalıyorum. Çünkü ne kadar sineklikte olsa becerip içeri girebilenleri var yada zaten içerde yuvalanmış durumdalar. Bilemiyorum. Üstelik bulunduğum ev 3.kat. Bahçe katı bile değil. Akşam dışarı çıkıp bir restorana gidebilmek, evimde misafir ağırlayabilmek benim için büyük bir eziyet çünkü kimse içeri kapanıp kalmak istemiyor. Bende onlarla terasta oturamıyorum. İşin kötü tarafı 2-3 ay sonra kendi evimize geçeceğiz ve bahçeli müstakil bir ev bu.. Bu konu şimdiden bana sıkıntı vermeye başladı bile.

Ve bu hayvanlar sanki özellikle yaparlarmış gibi sadece benimle uğraşıyorlar sanki. Bir keresinde 24 saat içinde neredeyse 5-6 tanesi çeşitli şekillerde yoluma çıktı bir şekilde ve günlerce kendime gelemedim. Gece uyuyamadım. Sürekli bir kaşıntı hali. Gözümü kapatsam gözümün önündeler. Kendi gölgemden ürker hale geldim. Eşimde buraya geldiğim ilk başlarda anlayışlı davranmaya çalıştı ama sanırım onunda artık sabrı taşmak üzere. Biliyorum bana bir zararları olamaz ama karşılaştığım anda bende acaip şeyler oluyor. Bu konuya yazan diğer arkadaşların yaşadığı herşeyi yaşıyorum. Ağlama krizleri falan hatta bir süre konuşamıyorum bile.

Bu durum nasıl çözülecek bilemiyorum ama telkin ile olabilecek birşeymi yada profesyonel destekmi almak lazım?

Ve de telkin yardımcı olabilecekse hangi telkin bana yardımcı olur acaba?

Herkese iyi günler dilerim...
iceberry isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla