Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-07-2010, 03:01 AM   #50 (permalink)
fgceker
Banned
 
Üyelik tarihi: Jun 2009
Mesajlar: 362
Tesekkür: 7,119
668 Mesajinıza toplam 4,252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
fgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to beholdfgceker is a splendid one to behold
Red face Cevap: TOZLARINDAN ARINMIŞLAR KULÜBÜ:)))

Alıntı:
karavan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili yeni bir hayat,

Aslında bir önceki sayfada "Dönüşüm talebi" ile ilgili pek birşey anlıyamadım demiştim ve sizden konuyu açmanızı rica etmiştim.Yani bu talep nasıl yapılır ben bilmiyorum.

Diyelim ki ben bu çocuk konusunda eski tutumumu sürdürseydim akşam eve geldiğimde ne yapmam gerekirdi bunu bilemiyorum talep etmek nasıl birşey, olumlama gibi birşeymi bunu bilmiyorum. Bu konuda beni bilgilendirirmisiniz.Teşekkür ederim.

Ayrıca güzel dilekleriniz,verdiğiniz bilgiler ve destekleriniz için de teşekkür ederim.

İnsan olarak normal bir bakış açısı ile yapılması gereken oydu ama benim gibi birisinin bunu yapabilmesi (kendimi çok iyi bildiğim için) mucizeden başka birşey değil.

Şimdi hayatıma yeni mucizeler (Benim bakış açımla) katmak hevesi içinde olduğumu hissediyor ve bunların mucize değil hayatımda normal şeyler olarak yer almasını istiyorum.

Teşekkür ederim.
İyiki varsınız,
İyiki yanımdasınız,
İyiki beni bilgilendiriyorsunuz,
İyiki bana destek oluyorsunuz.

Bundan sonra zaman zaman beni tarif eden zevkle dinlediğim müziklerimi sizlerle paylaşıcam.
Tüm yüklenenleri karışıklık olmaması için alt alta vericem bilginiz olsun.

Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: 05 Punjab.wma
Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: 2.mp3

Sevgili Karavan;

Yazdıklarını okudum,okudukça içim bir o kadar kıpır kıpır oldu.İşte tamda kast ettiğim mucizeler bunlardı.Sen tam eski ruh haline bürünecekken,çöpe attığını fark etmeğinin o duygun sayesinde bir melek omzuna elini koyuvermiş ve sen bir anda normalde asla düşünmeyeceğİn yada o durumda yapmayacağın bir davranışı sergilemişsin ve sonucuda sana yürek dolusu şevkat hissi olarak geri dönmüş.

İşin sırrı burda işte.Sen bu duygunun sana yaşattığı o güzel duyguları--Yani özünü- fark ettin ve bunu bir daha ne zaman yaşayabileceğim sabırsızlıkla bekliyorum deyiverdin.



Görüyor musun insan kendinde olana -ÖZÜNDE OLANA-ne kadar da çabuk alışıyor hemde hiç yadırgamadan.



Oysa daha bundan 10 gün kadar önce ben mutsuzum yada bu tür duygular bana çok uzak nasıl olacakta bende bunları hissedebileceğim diyordun...


Bende sana onlar zaten içinde var sen sadece onların sende olduğunu bilmiyorsun ama görünce hatırlayacaksın ve zaten doğuştan seninle oldukları ve özünü temsil ettikleri için hiç yadırgamadan kabullenip geri alıp ait oldukları yere koyacaksın demiştim.


Özün olan şeylere bu kadar çabuk kavuşmanı büyük bir heyecanla izliyorum ve başarını ayakta alkışlıyorum



İyiki varsın ve bizimle bu güzel yürek ısıtan deneyimlerini paylaşıyorsun....Mutlusun,sayende bende mutluyum,Mutluyum,sayemde etrafımdaki herkes mutlu,onların sayesindede niceleri...iyiki varsın


Varlığın ne kadar önemli




fgceker isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla