Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-07-2010, 02:14 AM   #18 (permalink)
inferius
Üsteğmen
 
inferius - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2009
Mesajlar: 318
Tesekkür: 740
313 Mesajinıza toplam 1,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
inferius is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: inferius GÜNLÜĞÜM(yeni bir başlngıç=)

bu halimi hepimizinde bildiği forumun kıymetli şahsı fgceker le paylaştım
bakınız filiz ablamın bana attığı doyurucu mesajı
çook teşekkür ederm iyiki varsın


Güzelim merhaba;
Umarım cevaplamak için çok geç kalmamışımdır mesajını !!!
Tatlım şu anda dalgalanma sürecini yaşıyorsun ve bu gayet normal.Lütfen panikleme;bunu bende sitedeki pek çok kişide yaşadı.Bundan korkma.Bu sadece bir süreç.Bu güne kadar içine bastırdığın olumsuzluklar su yüzüne çıkıyor bilinçaltı düzeyde ve teker teker temizleniyorlar.Yaşadığın huzursuzluğun sebebi bu.SAdece olayı akışına bırak.Kötü hissediyorsun duygunu sonuna kadar yaşa ki senin hayatındaki rolünü tamamlayıp gidebilsin.O gidebilsin ki ondan açılan boşluğun yerine mutluluk dolsun.Bu tür duygularını bastırıp ben şu anda bunu yaşıyor olmamalıyım diye düşünürsen bilinçaltın ona daha sıkı sarılır ve sen ondan kurtulamazsın.Sadece duygunu yaşa ve geÇip gitmesini seyret.


Şöyle düşün diyelim ki giysi dolabın ağzına kadar kıyaferle dolu ve hiç biri sana olmuyor.Hepsi giydiğinde seni sıkıyor.Ama dolap öylesine dolu ki sen hiç biri olmamasına rağmen sana,sırf geçmiş hatıralardan dolayı onları atmaya,gözden çıkartmaya korkuyorsun.Onları atarsan çıplak kalacağını yerlerine yenilerini alMAya gücünün yetmeyeceğini düşünüyorsun.Ama bir yandanda kendini yepyeni tam üzerine uygun ve seni mutlu hissettirip yaşama sevincini doyasıya yaşamanı sağlayacak kıyafetlerin içinde hayal ediyorsun.Ama dolabın ağzına kadar dolu olduğu için o güzel kıyaftelerden tekini bile alamıyorsun.ÇÜNKÜ KOYACAK YERİN YOK!!!.Bu durumda ne yaparsın tabiki yeni kıyafetlere yer açarsın.Ama bu bir anda olmaz.belirli bir süreçte olur.Karar verirsin ve o süreçte yaparsın.

İşte içinde bulunduğun durumda tam böyle


Şu anda bilinç altın bildiğin ve kendini güvende hissettiğin geçmiş anılarla ve mutsuzluklarla dolu.Ama sen aslında bunları değil mutluluğu seçiyorsun.Ama mutlu olabilmen için eskilerden kurtulman lazım.Şu anda yaptığın tam olarak bu.Eskilerden yavaş yavaş kurtulmaya başladın ve onalr gittikçe,sen o duyguları attıkça içinden.Olumsuz olanların yerine şu anda hazırda bekleyen mutluluklar dolmaya başlıycak.O yüzden sakın panikleme yada birşeyleri yanlış yaptğını düşünme.Bu süreç gayet normal.Nasıl ki kıyafetlerini atmadan önce son bir kez üzerine giyip olup olmadıklarını deniyorsan.İçindeki olumsuz duygularada aynıNI yapıyorsun.Onların seni nasıl mutsuz ettiklerini ve kendini kötü hissetmene sebep olduklarını deneyimleyip.Mutluluğa gideN yolda doğru bir karar aldığını onaylıyorsun şu anda.

Anın tadını çıkart ve içinden gelen her duyguyu sonuna kadar yaşa,gerekiyorsa hıÇkıra hıÇkıra ağla ama duygularını sakın bastırmaya kalkma.Yaşa ki hayatındaki görevlerni tamamlayıp gidebilsinler.GİDEBİLSİNLER Kİ ONLARDAN BOŞALAN YERE GÜZEL DUYGULAR YERLEŞEBİLSİN

ben burdayım sormak istediğin bir şey
varsa
[/QUOTE]


sizlerdende öneri ve paylaşımlarınızı bekliyorum...
bu süreçte bni yanlız bırakmadığınız için çok teşekkrler
__________________
CARPE DİEM--ANI YAŞA
=Başına ne gelirse gelsin, karamsarlığa kapılma. Bütün kapılar kapansa bile, sonunda O sana kimsenin bilmediği gizli bir patika açar. Sen şu anda göremesen de, dar geçitler ardında nice cennet bahçeleri var. Şükret! istediğini elde edince şükretmek kolaydır. Sufi, dileği gerçekleşmediğinde de şükredebilendir. (Şems - i Tebrizi)=
inferius isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla