Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-07-2010, 11:11 AM   #7 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: müzüikler güzel de hani bu sitenin adı telkinli mp3 dü

Merhaba arkadaşlar,

Bu konuda oldukça fazla soru soruldu ve cevapta verildi. Muzdarip olan kim var bu durumdan anlayamadım. Üstelik de ücretsiz olarak sunulan telkinler için bunu yazmış olmanızı da saçma bulduğumu söylemeliyim. Subliminal telkin bunlar. Özelliği zaten telkinleri duymamanız. Ama yeterince araştırma yapmadan fikir sahibi olmayı meziyet sanıyoruz ne yazık ki.

Aşağıdaki linkte bu konuyla ilgili yeterince açıklama var. 9 sayfadan oluşan sadece bu melese ile ilgili bir konunun linkini veriyorum. Benzer bir çok konu daha var. Araştırma yapılmadan konu açıldığı için bizlerde aynı şeyleri tekrar tekrar yanıtlamaktan sıkılabiliyoruz. Başka sorularınız olursa da yine öncelikle rehber bölümünü inceleyiniz. Eğer bulamazsanız sorabilirsiniz. Ancak kullandığımız ifadelere dikkat edelim lütfen. İnsanlar faydalanıyor. Buna inanmıyorsunuz anladığım kadarıyla. O zaman da dinleyip dinlememek size kalmış. Kimseyi zorlamıyoruz. Bu işe emek veren insanlara ayıp ediyorsunuz en başta.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...yamiyorum.html
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline