Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-07-2010, 12:42 PM   #16 (permalink)
shengay
 
Üyelik tarihi: May 2009
Mesajlar: 7
Tesekkür: 29
5 Mesajinıza toplam 14 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shengay is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: hiç bir gelişme yok

Herkese merhaba. Benim telkinleri dinleme sürecim yaklaşık 7 ayı buluyor. Telkinleri ilk dinlemeye başladığım zamanlar etkisini çok çabuk gördüm. Daha önce hissetmediğim türden bişeydi bu..
Olağanüstü bir bilinç halinin nasıl bir şeye benzeyebileceği konusunda size fikir verebilecek bir bilinç..
O dönemde böyle güzel bi deneyim yaşamanın hazzını tadarken bi taraftanda askerliğe ramak kalmıştı..

O yüzden telkinleri 10-15 gün dinledim ve bıraktım. Ama öyle bi gidişim vardı ki.. Havalimanında herkes ağlıyorken ben hiç üzülmüyordum. 1 dk sonra ne olacağı umrumda bile değildi..
Evet hüzünleniyordum ama bu bile bana acı vermiyodu.. Ee artık vakit gelmişti :) Gideceğim yerde zor günler beni bekliyordu.. Herkesin vardır bi askerlik hikayesi ama benimki güzel bi askerlik değildi.. Herneyse :) gelir gelmez yeniden telkinleri dinlemeye başladım nerdeyse 2 ay olcak ama bırakın olumlu bi etkiyi.. kendimi daha da kötü hissediyorum. Askere gitmeden önceki ruh haliye alakam bile yok. Bu halimi izleyebiliyorum ama yine de insan huzursuz oluyor.. İçimden nerdeyse hiç bişey yapmak gelmiyor. Buradaki bazı arkadaşların motive edici yorumlarını okuduktan sonra bende devam etmeye karar verdim. Bu 1.5 aylık dönemde hergün en az 8 saat dinliyodum.. Biliyorum bilinçaltım içerden bişeyleri dışarı atmaya çalışıyor ama ben normalde depresif bi insan değilimki.. Tamamiyle kişisel gelişim amacı güderek bu telkinleri dinlemiştim. Tam olarak bilemiyorum ama mutsuz olmanın bu kadar uzun sürmesi sizce normal mi ? Bekleyip görmekten başka yapılabilecek bişeyler olabilirmi ? Hikayesi benimkine benzeyen bi arkadaş yokmu :)
shengay isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla