Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-07-2010, 09:38 PM   #4 (permalink)
RenaC
Yüzbaşı
 
RenaC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2010
Mesajlar: 996
Tesekkür: 1,234
980 Mesajinıza toplam 4,011 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
RenaC is just really niceRenaC is just really niceRenaC is just really niceRenaC is just really niceRenaC is just really nice
Standart Cevap: arkadaşlar veya admin bi bakınnn yardımm ne olur

Alıntı:
nihatti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bu scriptler genele uygun olarak hazırlanmış...
bense örneğin doğa fonunun altına kendi sesimden kendime gereken şeyleri yine duyulmayacak gibi söylersem buda bilinçaltına etkisi olur mu.. kendi ihtiyaçlarıma özel olarak bilinçaltımı eğitmeliyim..
admin bu sorunun cevabını senden bekliyorum örneğin ne bileyim özel bir ses dalgası da kullanılıyor mu yoksa sadece sözlerle mi eğitiliyoruz(bilinçaltımız).. herkesin yorum yapması dileğiyle..

Merhaba arkadaşım bu isteğin gerçekten çok mantıklı ve çok güzel.Evet kendi sesinden kendi ihtiyacın doğrultusunda söylediğin şeyler tabiki bilinç altına etki eder.Fakat telkin yazmak gerçekten zordur ve incelikleri vardır sana iyi gibi gözüken fakat yanlış bir olumlama yaptığın zaman hayatın bundan olumsuz etkilenebilir çünkü istediğin şeyleri gerektiği gibi isteyemeyebilirsin.Bu yüzden dikkatli ve bu konu hakkında gerçekten bilgili olmalısın.Atakan beye ihtiyaçlarını bildirebilirsin eminim sana yardımcı olacaktır.

Subliminal kayıt yapan program var adı Subliminal Record System fakat kullanması zordur.

Kal sağlıcakla.
RenaC isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla