Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-06-2010, 10:29 AM   #7 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Çıtır çıtır Kızılay simiti gibidir küçük mutluluklar..

Merhabalar Nefti,

Ara verdiğinden haberim yoktu. Geri dönmene sevindim. İyi ki geldin. Tekrar hoşgeldin. Günlüğün hayırlı olsun.

Değişim yaşamadığımız bir zaman yok. Değişime kendimizi kapatmadığımız sürece. Hepimizin öğrenmesi gereken şey kendimize bakmayı öğrenmek. Hem içeriden hem dışarıdan. Her ikisini de yapabildiğimizde olayları çok daha doğru değerlendirebileceğimize inanıyorum.

Ayrıca emin ol ilerleme kaydetmişsindir. Çoğu zaman anlayamayabiliyoruz. Bu da kendimizi gözleyemediğimiz için bana göre. Düşündükçe sorular sordukça evrende cevaplarımızı bulalım diye durumları ardı ardına sıralıyor bize. O kadar küçük şeyler var ki farkedemiyoruz.

Bu neye benziyor biliyor musun? Etrafımıza baktığımız zaman neye bakıyorsak onu görüyoruz sadece. Yani odaklandığımızı... Ama orada göremediğimiz o kadar çok ayrıntı var ki hepsi bilinçaltımıza depolanıyor. Olaylara bakışımız da böyle. Çabaladıkça çıkarıyoruz ortaya. Eminim sende çabalıyorsundur. Farkındalıklarının değişim ve gelişimlerinle çoğalması dileğiyle.

Sevgiyle kal, sağlıkla nefes al.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla