Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-06-2010, 11:04 PM   #9 (permalink)
comte
Moderator
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 1,682
Tesekkür: 3,394
828 Mesajinıza toplam 4,500 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
comte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond repute
Standart Cevap: aranıza yeni katıldım fakat korkuyorum...yardım edin


Bir kere, nickini değiştirerek başlayabilirsin.

Sonra telkinleri tabi ki dinlemelisin. Amaç kabus görmek vs. değil. O beklenen bir etki. Bilinçaltı kayıtlarının açığa çıkmaya ve dağılmaya başladığını, aynı olduğun şekliyle anlayamazsın değil mi. Başka türlü de etkiler olabilir. Bunu bilemeyiz. Bir günlük açarsan hem kendin hem de bizler gelişmeleri takip edebiliriz.

Bir diğeri de şunu asla unutma. İlk kural, buradaki insanlar sana hiç bir şekilde senin istediğin desteği veremez. Sadece buradaki değil hiç bir insan hatta uzman da bunu yapamaz. Sen istersen sana faydalı tavsiyelerde bulunabiliriz. Bulunabilirler. Lakin seni geliştirecek ya da değiştirecek tek bir kimse var. O da sensin tabi ki.

Dün de yazdığım gibi, bir sorundan kaçmak o sorunun seni daha çok kovalaması ve sıkıştırması demek. Bunu da yine en iyi sen bildiğin halde, onlardan kaçmak ya da onları kabul etmek seçeneklerinden birini seçmek durumundasın. Kaçtığın için bu yaşında bu sorunları yaşıyorsun. Böyle devam etmen ilerki yaşlarında daha ciddi problemler yaratabilir.

Ayrıca, burada uzman arkadaşlarımız var, Keops (A.Canıtez), Shamanic (Özlem Şahin), Hayatimdegisti (Atakan Sönmez) gibi..

Bu arkadaşlarımızla bir iletişime geçip yardım alabilirsin. İstemezsen başka uzmanlardan mutlaka yardım almalısın. Bu şekilde olmaz bence.
comte isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla