Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-08-2008, 10:44 PM   #6 (permalink)
suzzy
Guest

Standart Ynt: suzzy'nin günlüğü

anca günlüğüme sıra geldi...mustang'cim...mehmetcim...redfloverscim... canlarım sağolun....kısacık anlatayım cuma gününü...

canım kardeşciğime kızı istedik babasıda hazırlıklıymış verdi hemen sağolsun...amma ve lakin benim şaşkın kardeşceğizim bana anneme yada bilemedin bir büyüğüne sor demi.... oraya kadar gitmişken kızı istemişken bi zahmet sözde takalım demi....

gene çenemi tutamadım...(ay şimdiden görümcelik damarım tuttu vay kıza... )

ama böyle kuru kuru olmaz biz gelmişken söz takalım dedim... kızımızın babası ali amcacım uygun gördüler....gecenin onun da bizim şaşkın aşıklar söz yüzüğü almaya gittiler....

yarım saate kadar geldiler...yüzükler takıldı dua lar edildi...öpüşüldü...sarılındı...sıra geldi tuzlu kahve kısmına....

amanın aysunu eli pek bolmuş bir tuzlu kahve yapmış canım benim sağolsun...bizimki hela'ya zor attı kendini.... ama allah için içti o tuz gölü tarzındaki kahveyi....

yavrum kendince sınava çekildiğini düşünmüş...içmezsem kayınbabaya ayıp.... deyip bir yudum kahve iki yudum su derken gecenin ilerleyen saatlerinde zor toplandı çocuğumm...

hala gülerim aklıma gelmişken...şimdi allah nasip ederse...bayramın 3. günü nişanımız var hepinizi beklerim canlarım... durum bu...allah tamamına erdirir umarım...hepinizi öptüm...darısı tüm bekarlarımıza...