Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-06-2007, 05:37 PM   #16 (permalink)
mudokon
Teğmen
 
mudokon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2007
Mesajlar: 117
Tesekkür: 12
52 Mesajinıza toplam 141 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mudokon is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Anket:su sesli telkinlerin etkisi diğer telkinlere göre etkisi az mı?

evet tam ben çıkarken sizinde forumun bu kısmına girdiğinizi gördüm.kütüphaneden kovulunca bende internet kafeye geldim.lost izlemeden bakayım cvp yazmışmısınız diye girdim.bide yakında bi gız yurdu var o yurtta kalıyomuşsunuz ne dumur oluruz.ama okadar da değildir.

bende de eskiden %20 li bişeyler demişlerdi .bende %20 görüyom diye düşünüyodum mal gibi.
aslında o kadar da kötü görmüyo gibiyim ama ehliyet alırkende 200 de 130 u tutturamamıştım.zor zar aldım.bilmiyorm bunları niye diyosam.sizn hangi göz bozuk ?benimki sol.

matrix e gelince bence kesinlikle izleyin.özellikle ilk film hayatimi değiştirdi diyebilirim.gerçi daha öncedende bu konuyla ilgilenmiştim ama matrix le doruğa çıktı.şimdi düşündümde yok yok izlemeyin.o felsefeye kendinizi kaptırırsanız pek iyi olmuyo.dünya hayatından bi zevk almıyorsunuz.başkları için çok önemli gelen şeyler sizin için önemsiz hale geliyor.son 8-9 senedir arayış halindeydim.sanırım artık buldum.Tasavvuf a yöneldim.artık şimdilik sofi aday adayıyım.ama önce rabıtamı yapmalıyım.

bu arada yurtların yakın olması ihtimali yok gibi artıgın. "from Turkey/ Istanbul... heaven on earth"

evet Atakan bey göz tembelliğiyle telkinlerin etki etmemesinin sizce bi etkisi olabilirmi acaba?
bir de bugün telkinleri çok yüksek sesle dinlediğimde tüm telkinlerde mutluluk telkinin daha çok duyulduğunu diğer telkinin mesela kendine güven telkinin ya çok az yada hiç duyulmadığını farkettim.mutluluk telkini çok net duyuluyor.ama esas telkinin sesi cızırtılı ve bozuk geliyor çoğu zaman.
ben 2007 telkinlerinde mutluluk telkini var derken sırayla okuduğunuzu sanıyordum.ama duyduğum kadarıyla iki telkin içiçeymiş.gerçekten böylemi?yoksa ben dandik bi internet bağlantısıyla indirdiğim içinmi bende böyle duyuluyor?bu sizce telkinlerin etkisini azaltmaz mı?umarım ilerde sadece içinde kendi amacına yönelik telkin yaparsınız.hatta yaparmısınız acaba?



yaw bak lafa daldık lost u unuttum.bence matrix değilde lost izleyin.görüşmek üzere

mudokon isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla