Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-05-2010, 12:37 AM   #32 (permalink)
fatamorgana
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2010
Mesajlar: 84
Tesekkür: 1,259
141 Mesajinıza toplam 878 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
fatamorgana is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: fatamorgana'nın günlüğü

Ooooo günlüğüm sana yazmayalı çok olmuş. 1 ayı geçmiş walla.
Sana son yazdığım günden sonra kısa bir dalgalanma dönemi yaşadım. Olumlu düşünme yaşamıma kolayca yerleşmişti, çekimlerim de fazlasıyla başarılıydı. Sonuçları ise muhteşemdi.Ama nedendir bilmem bir gün girdi aklıma kötü düşünceler. Hayatım gayet iyi gittiği halde, bu defa da kaybetme korkusu yaşamaya başladım. Olumluya çevirdiğim yaşamım ya bozulursa, tersine dönerse gibi şeyler düşündüm. Ve 3 gün içinde başladığım noktaya geri döndüm. Tekrar toparlanmam zaman aldı. Ben de siteye girdikten sonra yaptığım uygulamaları sırasıyla düşündüm ve tekrar uyguladım. Düzeldim çok şükür.
Çekimlerim son sürat devam ediyor. Olumlu düşünme konusunda da daha kalıcı çaışmalar, uygulamalar yapıyorum.Aklıma gelen çekimleri yazayım burdayken. Bu arada ben çekim,nefes çalışmaları,iki noktayı birleştirip bişeyler yapıyorum. Bir de ilk günden beri gözlerim açık yapıyorum bunları. Genelde gözler kapalı yapıldığını duydum. Benim nasıl oluyor böyle,bilen varsa açıklasın.
Özellikle istediğim otobüsün, istediğim anda gelmesi çekiminde uzmanlaştım artık.
Çekime ilk başladığım günlerde genelde ufak tefek konularda dilekte bulunuyordum.Acaba ihtiyacım olan konularda da çekim gerçekleşir mi diye merak ediyordum.İlk defa tam ihtiyaç duyduum bişi oldu. İnternet olarak 3g modem kullanıyordum 1gb lık. Biraz kazıklandım. Adamakıllı bişi yapmasam da kota doluyordu. Normalde 30 olması gereken fatura 90larda 100lerde oluyodu. Sözleşme gereği bunun bi çözümü yoktu. 2 yıl kullanmak zorundayım bunu ve de 4gb a yükseltemiyorumda. Defalarca aradım müşteri hizmetlerini sonuç alamadım. Canımı sıkan bi konuydu. En son hele 120 tl fatura gelince içime dert olmuştu. Boşu boşuna ödücem diye kafama çok takmıştım. Son ödeme tarihi gelince çekim yaptım. Faturamda bi yanlışlık olduğunu, aslında daha az olduğunu imgeledim. Netten faturaya bir baktım ki, ödenmiş gözüküyo. Evet evet ödenmiş. Şok oldum. Bu benim enerjimi artırdı. Bu konuyu kökten çözmek için bi çekim daha yaptım. Evren fatura çekimime bir çözüm bulduuna göre nasılsa bu konuyu kökten çözmek için de bi çözüm bulur diye düşündüm. Müşteri hizmetlerini aradım. Kotamı yükseltemek istiyorum diye. Normalde her aradığımda sölzeşmenizde de yazıyo zaten bu mümkün değil diyolardı. Ama bu kez, sözleşme gereği yapmamamız gerekiyo ama yapıyoruz dediler. Hemen şubeye gittim ve kotamı yükselttim. İçim o kadar rahatladı ki anlatamam
Bir de aylar önce çekimlediğim şeyler şimdi oluyo. Zamanı şimdiymiş demek ki. Mesela ben 4-5 ay önce işimden memnun değilmişim.O zzmanlar çok taktığım halde şimdi hatırlamkata bile zorlanıyorum memnun olmadığımı. Ama bununla ilgili imgelmeler yapmıştım hatırlıyorum. İşimde çok mutluyum şuan.
Bir de artık neye ihtiyacım olsa, o şey veya kişi direkt karşıma çıkıyo.Çünkü bu konuyla ilgili olumlamalarım iyice yerleşti. Birşeye ihtiyaç duyunca nasılsa karşıma çıkar diye düşünüyorum ve oluyo. Tabi ki gerçekleştikçe insanın inancı artıyo ve çekimler kolaylaşıyo. Yaşayanlar bilir bunu.
Şuan tek sorunum sedona, sedonayı öğrenmeye çalışıyorum ama olmuyo. Öğrendiğimde bana çok faydası olacak biliyorum ama bir türlü kafam almıyor.
Şuan çok güzel bir hayatım var. Kendimi kendi yaşamımda bizzat yönlendirici konumda görmek çok güzel. Artık çok daha uyanık yani bilinçliyim zaten. Böyle de olmak lazım. Çünkü evrenin nerden hediye yollayacağı belli olmuyo. Fırsatları görmek lazım. Her gün Allah yeni yeni kapılar açıyor insanın önüne.
Sahip olduğum herşey için Allah'a şükrediyorum...
fatamorgana isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla