Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-06-2007, 04:47 PM   #13 (permalink)
mudokon
Teğmen
 
mudokon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2007
Mesajlar: 117
Tesekkür: 12
52 Mesajinıza toplam 141 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mudokon is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Anket:su sesli telkinlerin etkisi diğer telkinlere göre etkisi az mı?

Alıntı:
periprensesi Nickli Üyeden Alıntı
merhaba,

ben artık hic telkin dinlemiyorum. bilgisayari actikca da subliminal mind ve degisik ses dalgalari yayan o programi kullaniyorum. ise yariyor mu derken, acıkcasi ilgilenmiyorum. son zamanlarda secret, cekim yasasi favorim. onunla bir seyler basarmaya calisiyorum. onun da ozu lerzan hanımın dedigi gibi birakmak,dusunmemek- ki ben kendisini hic yapamam, mutlaka dusunur, kurcalar sonunda paniklerim -

artik meditasyon yapmaya basladım o ses dalgası cıkaran programla cekim yasasini uyguluyorum. sonucta aldım. tabi kitaptan farkli olarak insanlarin deneyimlerini paylastigi forumlarinı okuyorum orada daha farkli teknikler de anlatiliyor.

geceleri bende hayalayaz hanim gibi kendimi rahatlatan telkinler soyluyorum icimden yani soyleye soyleye uyuyakaliyorum.

merak etmeyin goz tembelligi cok kucuk yaslardan beri bende de var, ona karsi yapacak bir seyiniz yok. ben kucukken doktor bir calisma yapmıstı ama buyukler ıcınde yapilabilir mi bilmiyorum.

size gecmis olsun, cok fazla kafaniza takmayin.
arkadaşlar yanlış anlaşılmasın periprensesi bana geçmiş olsun demiş.size değil.kafadan çatlak ve tembel bi göze sahip olduğumdan.geçmiş olsunu kabul ediyorum ve ben de farklı bi geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.umarım iyileşmişsindir.ben biraz geç tedaviye başladığımdan(orta 2 falan) düzelmesi şimdiki teknolojiyle mümkün değil.
ama merak etmeyin kafama hiç ama hiç takmıyorum.Allah a şükür diğer gözüm sağlam.idare ediyoruz.zaten benim sorunum hayatta olan hiç bişeyi takmamak aslında.biraz takmam lazım galiba hayati.yoksa okuldan atılacam

yazınızı olurken sanki ben yazmışım gibi hissettim.aynı benimde şu sıralar "çekim yasası" favorim.kitap ve cd sini 2 şer kez izledim okudum.notlar çıkardım.
hatta bi arkadaşımla (aslında bi arkadaşım değil.hayatta en sevdiğim insanlardan biri en iyi dostum olur kendisi.bi arkadaşım dediğim için özür diliyom kendisinden.) çekim yasasını beraber uygulamayı çalışıyoz.beraber sayısal oynayıp zengin olduğumuzu düşünüyoz.iki kişi yapınca belki evrene daha güçlü bi sinyal gönderebiliriz diye düşündük.aslında bu sisteme gönülden inanan tanıdıklar olsa katıcaz onları ama inanmayınca ters tepebilir diye almıyoz.hayırlısı olsun bakalım.

düşüncelerimiz ve hastalıklarımız baya bi benziyor.hayatının filmi matrix ise ve maddeye bakış türünde benim gibiyse koca bi OHAA pardon vay anasına çekecem.

ya bak şimdi ne aklıma geldi.saçma gibi ama olabilir gbi sanki.biz göz tembeliyiz ya yoksa ondan mı etki etmiyo telkinler bize?biliyorum ilk başta çok saçma görünüyo ama sitede telkinlerin etkisini görmeyen kişi sayısı sadece biz isek ve ikimizde göz tembeli olduğundan göz tembelliği de göz-beyin ilişkisini içerdiğinden olabilir gibi geldi sanki galiba.ço

neyse ben gideyimde bi lost sezon3 bölüm 21 i izleyeyim.yoksa çatlacam.görüşmek üzere...



mudokon isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla