Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-05-2010, 12:02 AM   #5 (permalink)
sssasha
Teğmen

Tesekkür: 3
5 Mesajinıza toplam 24 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sssasha is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Acil Yardım Lütfen Okuyun

Cekim yasasini uygulamak ilk baslarda zordur,boyle hissetmekte haklisin ama bir de neden bu olaylar karsina cikiyo diye dusunup biraz gecmisine cocukluguna gitmende fayda var derim.Belki ailenden biri sana kucukken temebel yada bu cocutan adam olmaz tarzi birsey soylemistri sende bunu bilincaltina kaydetmis olabilrisin,bazen bir seyin sebebini bilmek bile rahatlatir insani ve degisimi kolaylastirir.Cekim yasasi harika bisey ama ben problemlerimin ustunu kapatamam sebeplerini nedenlerini bilmeden rahat edemedemem ve olumsuz duygularimin uzerine yeni mukemmel duygulari uygulamak bana zor gelmisti galiba sana da oyle geliyo.Anladigim kadariyla sadece Secret kitabini okumusun yani yeni baslamissin cekim yasasiyla ilgilenmeye daha cok arastrima yapmani tavsiye ederim bu konu uzerine.Benim yazdigim Evrenle barisik yasamak baslikli bolumu okuyabilirisin,ben bu konuda uzman degilim ama en 20 kitap okumusumdur,bende senin gibi problemler yasiyodum ama sonradan cekim yasasini uygulamay devam ederek kendimide tanimak istedim,olaylarin sebeplerini yani,benim icin bu daha koklu bir cozum.Ben suna inaniyorum yeni seyleri beynine ekmek istiyosan onlara beyninde bir yer acmalisin,beynin olumsuz seylerle doluyken yenileri nereye ekiceksin,cekim yasasina gore ekersin ama cok zaman alir,cunku beyninde olumsuz dusunceler artik kok salmis,bilincaltin da onlari kolay sokup atmak istemicek.Bu aradada EFT yapmani tavsiye ederim.Artik insanin isteyipte yapamica sey yok yeterki iste ara hersey elimizin altinda sadece istemek ve bir adim atmak kaliyo insana ;) :)
sssasha isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla