Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-05-2010, 10:44 PM   #4 (permalink)
ecemre
Teğmen
 
ecemre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2008
Bulunduğu yer: İzmir
Mesajlar: 81
Tesekkür: 188
81 Mesajinıza toplam 444 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ecemre will become famous soon enoughecemre will become famous soon enough
Standart Cevap: akaşik kayıtları farketme ve dönüştürme tekniği

Akaşik kayıttan bahseden yazıyı buldum umarım aydınlatıcı olur.

O DNA'DADIR

Bu canlı kanallık Kelowna, Kanada’da verildi
28 Haziran 2008

Selamlar, sevgililer, ben Manyetik Hizmetten Kryon’um.

Bazılarınız şimdi size konuşan kardeşi hissedeceksiniz, çünkü bugün öğretme günüdür. Size bir yıldır vermekte olduğumuz karmaşık mesajların bazılarını açacağız. Üç – boyutlu niteliklerle açılacak, böylece sizin için daha açık olabilir, böylece eşzamanlılık ile öğretilebilir. Bu senkronize tarzda, bu bilgi lineer olur ve tüm mesaj – setinin gösterilme ve anlatılma zamanıdır.

Bu öğretiye başlamadan önce, bir bildiri yapmak isterim: Bu mekandan dokunulmadan dışarı çıkan İnsan Varlığı kutsanmıştır. Bu sözlere inanmayan ve öğrettiğimiz ışığı görmeyen İnsan varlığı kutsanmıştır, çünkü o da sizinle dışarı çıkarken kendisiyle birlikte gelen aynı sayıda meleğe sahip olacak. Çünkü bu, “onu içeri alanın” veya almayanın doğru ya da yanlışlığı ile ilgili değildir. Sadece bilginin enerjisiyle ve buradaki özgür seçimle ilgilidir. Her biriniz ölçünün ötesinde seviliyorsunuz, çünkü sizler Tanrı’nın bir parçasısınız. Burada olanların kim olduğunu biliyorum. Burada bulunanların isimlerini biliyorum… ışıkta seslendirdiğimiz o spiritüel isimleri. Bu Yüksek – Benliğinizin ismidir.

Bu öğretide ilerlemek istiyorum ve partnerime şimdi beklemediği bazı bilgiler vereceğim. Mesajda bugün öğretilenler, gelecekte konferansta öğretilecek. Partnerimden bu bilgiyi geliştirmesini ve başkalarına öğretmesini istiyorum, böylece başkaları da bunu işitebilsin ve gizemli kalmasın. 3B’de bir İnsanın bir İnsana öğretmesi, onlara bu kanallık halinde öğretebilmemden çok daha başarılıdır. Böylece onu bilgiyle dolduruyorum ve az ve öz ve berrak bir şekilde öğretme gücünü aşılıyorum. Bugün öğreteceğimiz şey Akaşa’nın gücüdür. Bunu size üstü kapalı anlatmıştık. Size bununla ilgili bilginin parçalarını anlattık. Bunun ne anlama geldiği ile ilgili bazı ipuçları verdik ve şimdi hikayeyi açıklığa kavuşturmak istiyorum.

Geçmişte size sizinle gelen bir enerjiden bahsetmiştik, bu enerji Akaş’tır (Akaşa). Akaşik Kayıtlar terimini işittiniz. Bu Akaş’ın kaydıdır. Akaş’ın tanımı (Akash) olan her şeyi temsil eden bir enerjidir. Bu nedenle, Akaşik Kayıt olmuş olan her şeyin kaydıdır. Akaş kavramı tüm var olanı ve olabilecek olan her şeyin potansiyellerini temsil eder. 3B’de, Akaşik Kayıt gerçekleşen olayların arşividir. Ancak, açıklaması zor, ayrıca potansiyel olarak gerçekleşmemiş olan olayların da kaydıdır.

İki tür Akaşik Kayıt vardır: Biri küresel olan ve biri kişisel olan. Küresel olan size daha önce birçok kez sözünü ettiğimiz yerde kapsanan kayıttır, Yaradılış Mağarasında. Burası gezegende kristal enerjiyle dolu olan fiziksel bir yerdir. Bunu dinleyen veya okuyan her bir İnsan Varlığının o mağarada bir kristali olduğunu söyleyebilirsiniz. Bu boyutlararası olarak tam olarak doğru değildir, ama size 3B’de en iyi bu şekilde anlatabiliriz. Bu, onu gözünüzde canlandırabilmenizi kolaylaştırır. Her biriniz bu kutsal yerde kutsal olan, kristal olan ve siz gittikten sonra da bu gezegende kalan fiziksel bir nesneye sahipsiniz.

Bunu açıklamanın zor kısmı, kristalin zamansız olmasıdır. Yani, siz burada gezegende iken kristal kendisinde Yüksek – Benliğinizin öz enerjisini taşır. Siz burada gezegende olmadığınızda, bu nesnenin enerjisi küresel olan Kristal Izgaraya yerleşir. Bu gezegende olmuş olduğunuz her şey ızgaraya aşılanır, massedilir. Bundan dolayı, Yüksek – Benliğinizin hala Dünya ile kaldığını söyleyebilirsiniz. Bazı seviyelerde, bu doğrudur. Ayrıca bu bir İnsanın “ölülerle nasıl konuşabildiğini” açıklar. Çünkü zamansız halde, yaşamış olan herkes hala buradadır, kristalin içindedir.

Gelip Gitmeye Bir Göz Atış – Birinci Tür Akaşik Kayıt

Siz gezegene geldiğiniz zaman, bu eşsiz, biricik kişisel kristal yapıyı aktive edersiniz ve siz buradayken Yüksek – Benliğiniz bu kristalden sorumludur – koruyucu. Her insanın Yüksek – Benliği daima perdenin benim bulunduğum tarafındadır, ama sizinle ve gezegenle arayüzey oluşturan sarmaşık filizi gibi parçalara sahiptir. Bunlar, siz meditasyon yaptığınız zaman temas ettiğiniz parçalardır. Siz Dünya’ya vardığınızda, Yüksek – Benliğin enerjisi, Dünya varolduğu sürece, Dünya’ya bağlanır.

Tam şimdi yaşadığınız hayat, bu kristal yapı üzerine kazınmıştır. Spiritüel olsun veya olmasın verdiğiniz kararlar, deneyimlediğiniz her şey, bir İnsan Varlığı olarak geçtiğiniz her şey hepsi bu kristale kazınmıştır. Kristal yapıların özellikleri biliminizde iyi bilinir. O, uzun – süreli atomik düzene sahip olan atomik bir yapıya sahiptir. Bu, daha önce keşfedilen eşsiz bir nitelik yaratır, hafıza niteliği. Bizim durumumuzda, bu biliminizin sahip olduğu herhangi bir şeyin ötesindedir… kutsal yaşam dersleri, bilgi, anı ve hatırlamayı içeren kristal bir yapı. 3B’de kavramadığınız veya anlamadığınız şey, ayrıca kristalin içinde gelecek potansiyelinin de gömülü olmasıdır. Bunu açıklaması zordur, ama şimdilik basit tutalım.

Siz hayatınızı Dünya üzerinde yaşıyorsunuz. Tamam olduğunuzda ve bizim geçiş dediğimiz ölümü deneyimlediğinizde, bir anlığına Yaradılış Mağarasına geri gelirsiniz. O noktada, deneyimlediğiniz ve öğrendiğiniz her şey bu kristal nesneye mühürlenir ve sonra dünyasal özünüz ve Yüksek Benliğinizin kişisel kutsal bölümü gezegeni terk eder.

Bu kristal kaydın, boyutlararası bir ağacın halkalarına benzediğini söyleyebilirsiniz. Bu her seferinde bir ömrü üzerine yerleştirir, öğrendiğiniz her şeyi ve DNA’nızın topladığı her şeyi. Bu bekleyebileceğinizden çok daha derindir, çünkü farkındalığınızda gerçekleşen değişimler bu gezegende titreşimsel değişim şeklinde kalır. Burada, uygarlığın geri kalanı için kalır, çünkü dünyanın kendisinin Kristal Izgarasına yerleştirilir. Bu nedenle, dünyanın sizin titreşiminizle yankılandığını söyleyebilirsiniz… geçmiş ve şimdi.

Hiçbir şey atılmaz; hiçbir şey kaybolmaz, sevgili İnsan Varlığı. Burada yaptığınız şey, burada kalır. Yaptığınız her şey, tüm kararlar, tüm görünüşler, sevgi, neşe, drama ve üzüntü… bunlar sadece sizin için değildir, dünya içindir de. Bu nedenle, dünyanın kendisinin titreşimi yaklaşık 50,000 yıldır insanlık tarafından yaratılan trilyonlarca yaşam enerjisinden yapılmıştır.
Bu bir zaman – kapsülü değildir, çünkü her zaman aktiftir. Bir zaman kapsülü pasiftir. Boyutlararası olaylar daima “şimdi”dedir. Bundan dolayı, bunda “zaman damgası” yoktur. O sadece “vardır” ve her zaman mevcut olarak gezegen tarafından “görülür”. Bu, deneyimlediğiniz her şeyin hala deneyimlenmekte olduğu ve taze olduğu anlamına gelir.

Dünyasal zamanın bir periyodundan sonra, dünyayı tekrar ziyaret edebilirsiniz. Çoğunuz bunu yaparsınız, çünkü gezegende bir ömür, daha büyük şemanın yaşamında bir gündür. Daha büyük şema yüzlerce yaşamın görünüşüdür ve Ruh sizi bu yaşamda bir İnsan olarak görmez, Dünya için çalışan, burada birçok enkarnasyonda tekrar tekrar bulunmuş olan veya “karmik enerji ifadeleri” olan, Tanrı’nın ailesinin bir parçası olan zamansız kutsal bir varlık olarak görür. Bunu anlamanız ve kabul etmeniz çok zordur, çünkü yaşamın doğumda başladığını ve ölümde sona erdiğini düşünürsünüz. Bu, şafakta başlayan ve akşam karanlığında sona eren hayat algısından daha fazla doğru değil. O devam eder, devam eder ve her yaşam daha büyük ömürdeki bir güne benzer. Siz uyanmaya ve uyumaya devam edersiniz… tekrar tekrar.

Bu sürece reenkarnasyon dersiniz. Yüksek Benliğinizin bir ifadesi dünyaya tekrar gelirsiniz. Bu arada, bu aynı Yüksek – Benliktir. Bunu bir an düşünün. Birçok yaşamlar, birçok yüzler, her iki cinsiyetten… aynı Yüksek – Benlik. Daha önce olduğu gibi gelir ve sizin olan kristale bir başlangıç ilavesi olarak yeni bir enerji yerleştirir. O zaman bu gezegene doğarsınız ve başka biri olarak yolculuğa devam dersiniz. Sonra o hayatı yaşarsınız. Bitirdiğiniz zaman, deneyimlediğiniz ve öğrendiğiniz şey kristalin üzerinde başka bir halka olur. Zamanla, bu kutsal kristal yapı yüzlerce ömrün halkaları ile dolar. Tek bir Yüksek – Benlik, birçok yaşamlar, birçok isimler ve yüzler… hepsi SİZ. Bu, Yaradılış Mağarasının ve Kristal Izgara sürecinin özüdür. Bu şekilde işler. Yaptığınız her şey burada gezegende kalır ve takip edecek olan tüm insanlığın enerjisine katkıda bulunur.

Bu, Yaradılış Mağarasındaki Akaşik Kaydın görünüşüdür. Açıklaması zor olan kısım, geleceği nasıl içerdiğidir. Çünkü, yaşayabileceğiniz yaşamların tüm potansiyelleri de Kristal Izgaradadır. Bu, sonraki sefer kim olacağınızı biçimlendirmeye yardımcı olur. Bunu size açıklayamam ve açıklamaya çalışmayacağım, sadece tüm bunların bir amacı olduğunu söyleyeceğim. Çoğu insan buna karma der, bitmemiş işlerin devam etmesidir, aynen henüz bitirmediğiniz günlük işleri bitirmek için ertesi gün uyanmak gibi. İşler sizi bekliyor… bunlar gelecektir. Ama boyutlararası enerji durumunda, bunlar her zaman oradaydı ve siz uyandığınız zaman yapacağınız şeyleri etkiler.

devamı var
ecemre isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla