Merhabalar bende oniki parmak bağırsağında ülser olduğundan dolayı pantpas adı verilen bir ilaç kullanmaya başladım. Daha sonra idrar yaparken yanma olarak üroloji uzmanı doktora gittim. İdrar testim yapıldı ve ürolojik olarak sorunum yok denildi. Bu mesele 2 hafta önce olmuştu.
Daha K.B.B doktoruna gittim grip ve boğazımı iltihap olmuştu. 1000mg antibiyotik verdiler Ferrum Forte ile birlikte. Şu anda ishal oldum. Daha sonra da kusmalar başladı. 3 defa kustum. K.B.B doktoruna tekrar gittim. Beni dahiliye doktoruna sevk etti gittiğimde dahiliye doktoru da mide ile problem olduğunu ve kum döktüğümü söylüyor. Benim tamamen kafam karıştı hala ishalim en az 3 litre su iç dediler ne yapacağımı şaşırıyorum nedenini bilmemediğim hastalandığımda panik oluyorum. Yardımınız için teşekkürler saygılar
Doç.Dr. M. Akif BUYUKBESE
02. 06:23:24
Cesitli senaryolar olabilir. Sizi gormeden degerlendirmeye calisyoruz. Hepsi birbirinden bagimsiz da olabilir. Ancak pantpass grubu ilacla zaman zaman bogaz agrisi yapabiliyorlar. Antibiyotikler de diyare yani ishal yapabiliyor. bu bir anlamda piyango. ayani antibiyotik yillar sonra tekrar alinca ishal yapabilir mesela. Bu arada mideniz tedavi olmadan demire baslamayin o da mifdeyi rahatsiz edebilir ve ishalae yol acabilir. Ayrica pantpass demirin emilimini azaltir bir anlamda demir emilimi bosa gider. Saniyorum oncelikle gastroenterologa gitmelisiniz. Cogu yakinmalariniz toparlanacaktir.Sifalar
Yazının Orjinali için Lütfen
www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz.