Hocam iyi günler.Yaşım 27.Benim belimin yan boşluklarında hangi ortamda olursam olayım sürekli hafif veya orta şiddette sancı var.1-2 yıldır bu şikayetle çok doktora gidiyorum fakat hep kas ağrısı deniyor.Hatta bir seferinde ultrason,röntgen,kan ve idrar tahlillerinden sonra birşeyiniz yok dendi ama 1 saat içinde sancı başladı.Ben de 2. derece bel fıtığı da mevcut.Acaba bel fıtığı böyle bir sancıya neden olabilir mi?Şu an sancı şiddeti arttı ve aynı sancıyla beraber idrarda yanma da var.Bütün bu şikayetlerim 3-5 ay nemli ve soğuk bir ortamda yaşamamdan kaynaklanıyor olabilir mi?Doktorun vereceği antibiyotikleri ezberledim artık.Bu antibiyotiklerin sancıya bir faydası yok.Lütfen yardımcı olursanız çok sevineceğim.
Yard.Doç.Dr. Hulagu KAPTAN
12. 17:24:44
Sizin yakınmanız kas ağrısı ise niçin devamlı anbiyotik veriliyor; doğrusu anlam veremedim.2.derece bel fıtığı diye birşeyde duymadım ve de bilmiyorum...idrar yolları yakınmanızdan dolayı böyle bir tedavi uygulanıyorsa o durum başka...mevcut tedaviyle yanıt alamadığınıza göre bir beyin cerrahına başvurmalısınız...hastalığınıza uygun tetkikler uygulanmalı...saygılarımla...dr.hulagu kaptan
Yazının Orjinali için Lütfen
www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz.