mrb;
benim sol koltuk altımda yaklaşık bir ay kadar önce kızarıklık şeklinde bi şişlik oldu.Kıl dönmesi diye düşündüm Kara merhem kullandım (genelde bu tarz durumlarda bende sivilce vb baş vermiyor ve çok sıızlıyor bu nedenle kara merhem kullandım) ama hiç bir işe yaramadı ve kızarıklık geçti ama elime gelen bir sertlik oluştu.15 gün kadar öncede bu defa sol kasıktan yaklaşık bir cm uzaklıkta şişlik, sertlik oluştu.Ultrasonda 11X 4mm lap dendi.1000mg augumentin 10 gün kullandım hiç bi değişiklik olmadı.bBen maalesef ki akıllanmadım bu bölgedede karamerem kullandım.Ama yine herhangi bi cerahat çıkmadı.Bu laplar lenfoma vb. belirtisi olabilir mi?ikinci bir sorum ise kullandığım merhem lap için ters bir etki yapmış olabilir mi? teşekkürler [img]/images/smilies/smile.gif[/img]
Yard.Doç.Dr. Özcan YILDIZ
08. 11:42:05
Sayın üye,Ortalama 2 hafta en geç 1 ay içinde geçmeyen lenf bezi şişlikleri boyundaysa bir kulak burun boğaz uzmanı, vücudun diğer bölümlerindeyse bir iç hastalıkları uzmanı tarafından mutlaka muayene edilerek incelenmelidir.
Yazının Orjinali için Lütfen
www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz.