Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-08-2008, 07:19 PM   #25 (permalink)
Pamukk
Binbaşı
 
Pamukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 1,435
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Pamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud of
Standart Ynt: Natalie Reid Kuantum Yaşam Mucizesi için 5 Adım

KİŞİSEL İMAJINIZI DEĞİŞTİRMEK İÇİN MEDİTASYON

Kişisel imajınızın ne olduğunu keşfettikten sonra onu istediğiniz imajla değiştirmek için uygulayabileceğiniz kolay bir yöntem var. Nasıl bir kişisel imaja sahip olmayı tercih ederdiniz?

1)On’dan bir’e doğru sayarak meditasyona başlayın.Sayarken bir merdivenden aşağıya indiğinizi hayal edin.Her bir numarada bir basamak inin .Bir’e geldiğinizde güvenli bölgenize ulaşacaksınız.Eski kişisel imajınızı bir giysi gibi düşünün.Bir ceket, bir palto olabilir.İmajınıza uyan bir kıyafet olması önemli(renk , tarz açısından )Bir aynanın önünde eski giysinizi üstünüzden çıkarttığınızı gözünüzde canlandırın.Giysinizi büyük bir hevesle üstünüzden çıkartın.Bu işlemi yaparken “Artık bu imajdan bıktım.Bu imaj beni yansıtmıyor” gibi bir cümle kullanın.Kendi cümlelerinizi kullanın.Çıkarttığınız giysiyi kenara koyun.

2)Nereden geldiği önemli değil ama orada yeni bir giysi fark edeceksiniz.Bu sizin yeni imajınızı temsil eden bir giysi olacak.Onu üstünüze giyin.Kumaşını,dokusunu hissedin.Üstünüze tam oturduğunu düşünün ve aynadaki yeni imajınıza gururla bakın.Yeni size merhaba deyin.Kazanan biri olmak nasıl bir duygu ?

2)Yeni imajınıza alışmaya çalışın.Hazır olduğunuzda gözlerinizi açıp meditasyondan çıkabilirsiniz.


Eğer yeni imajınıza şimdiden alışabildiyseniz bu harika. Bunun sorumluluğunu alın ve şükredin.

__________________
Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.

Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui --
Pamukk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla