Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-08-2008, 12:12 PM   #22 (permalink)
Pamukk
Binbaşı
 
Pamukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 1,435
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Pamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud of
Standart Ynt: Natalie Reid Kuantum Yaşam Mucizesi için 5 Adım

Alıntı:
ruhsal Nickli Üyeden Alıntı
okurken adım adım uyguladım söylenenleri. bilinçaltımla tanışmak ilginç bir deneyim oldu. dedektif kılığında sürekli beni takip ediyordu. şapka, siyah gözlük, pardesü
çok sevdiğim bir cafe var. orada tekbaşına oturuyorken onu yine farkettim ve yanıma çağırdım. konuştuk. neden bu kadar teferruata gerek duyduğunu sordum. gerginliğe gerek yoktu bence. illa beni takip etmek istiyorsa bunu daha sevimli ve gizlenmeden yapabilirdi. peki dedi. gözlüğü ve şapkayı çıkardı. pardesünün kuşağını ve düğmelerini çözdü. sarışın, olgun, önyargısız bir tipti.
niye beni dedektif kılığında takip ettiğini sordum. görev verildiğini ima etti. kimin görev verdiğini sormadım ama bana hissettirdiği şet takip ettirenin üst benliğim yada yüksek benliğim olduğu idi. ön yargılarımı aştığıma, imajine ettiğim durum ve duyguları, mutluluğu yaşamıma gerçekten katmış olduğuma dair deliller sunması istenmişti dedektiften.
ben -peki dedim nasıl bir izlenime kapıldın benimle ilgili olarak? dedim. gülümsedi. başarmışsın. tebrik ederim dedi. gerildiğim ve pozitif güce ihtiyacım olduğu her durumda hemen kendisiyle konuşmamı ve bu buluşmaları arasıra yaparak işbirliği ile hareket etmemiz gerektiğini söyledi.
ayağa kalktı, elimi dostça ve kavrayarak sıktı. şapka, gözlük ve pardesüyü kocaman çöp kovasına attı. bana dönüp göz kırptı, gülümsedi. bu - her zaman yanındayım- gülümseyişi idi. arkasını dönüp, merdivenleri inerek uzaklaştı..
gerçekten ilginç bir deneyim oldu benim için. teşekkürler pamukk
Ruhsal'cım bunlar ne kadar güzel gelişmeler !

Bilinçaltınla bu kadar detaylı ve herşeyini hatırlayarak tanışman mükemmel olmuş çook seviindim

Buraya yazdığın her detayı not al canım,zaten burada da kayıtlı ama olsun her zaman görüp okuyabileceğin bir yerde de olsun.Bu anlattıkların çok güzel ve bu kadar detaylı olmasına hayran kaldım ,bu detaylar çok değerli ve aranızdaki diyaloglar da çok önemli senin hatırlayabilmen de ayrıca çok güzel.Bunların çok faydası olacak,herşeyden öte bilinçaltınla bir iç huzur anlaşması sağlaman açısından bile faydalı super Çalışmalara devam
__________________
Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.

Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui --
Pamukk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla