Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-05-2010, 07:08 PM   #6 (permalink)
Elektra
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Cevap: fiziksel özellikler konusunda aşırı önyargılıyım..hem kendime hem başkalarına

Alıntı:
provakatör mistik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba İmproted Angel
Bende senin gibi insanların görünüşleriyle çok fazla ilgili olan bir insanım. Bu aslında kendimizi tam olarak olduğumuz gibi kabul etmememizden kaynaklanıyor. Kendimizi olduğumuz gibi kabul edip yaratıcının üzerimizdeki İMZASI olan benzersizliğimizi her nasılsa öyle kabul edip sevemediğimiz için başkalarıda gözümüze hep yamuk görünüyor. :))
bir de hayatın bir oyun olduğunu unutup onu çok fazla ciddiye alıyoruz galiba. :)
Kimimiz yaratıcının SONSUZ GÜZELLİĞİNİ yansıtmak üzere varız sanki...Yaratıcı onları özene bezene yaratmıştır ... :)))
Kimisini ise güzel olanlar diğerlerinden farkedilsin diye arka fon niyetine varetmiştir sanki :)))
çirkin ol ya da güzel...hiç farketmez SEN ÖZÜNDE SONSUZLUĞU TAŞIMAKTASIN. Bedenin okyanusun bir damlası ise ÖZÜN okyanusun tümüdür..ve sen her nasıl olursan ol içinde bu nasılı olduğu gibi kabul edip sevecek ve onunla barışık olarak yaşayabilecek bir nitelik var...ben telkinleri dinledikten sonra bunu daha iyi kavradım.

"Sen olmasan, bu evrenin şiirinde, güzelliğinde bir şeyler eksik kalır. Bir şarkı, bir nota eksik kalır, bir boşluk olur; hiç kimse sana bunu söylemedi... "

"Şiir yazmana gerek yok, şiir sensin.

Sevgin senin müziğindir.

Sevginle birlikte çarpan kalbin senin dansındır. "

sevgiyle kal
Arkadaşımıza katılıyorum Angel, güzel olduğunu bilmen için onaylanmaya ihtiyacın yok. Kendini güzel hissediyorsan sorun yoktur, çevrendeki olumsuz insanları ve onların olumsuz düşüncelerini kafana takma. Başkaları hakkındaki bu fiziksel takınıtını da zamanla aşacağına inanıyorum. Umarım herşey dilediğince olur. Sevgilerimle...
  Alıntı ile Cevapla