04-05-2010, 09:19 AM
|
#2 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 86
80 Mesajinıza toplam 526 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: İKİSİ Bİ ARADA ( ÇEKİM YASASI VE LUCİD RÜYA ) Alıntı: ben_serdar Nickli Üyeden Alıntı
selamlar,
çekim yasası adlı kitapta bu imgelemelerin ve düşünmelerin uykuda olamayacağını okudum.
bu düşüncelerin gerçekleşebilmesi için uyanık olmak ve zihnin bunları imgelemesi gerekiyormuş.
saygılar... | yanlış hatırlıyor olabilirmisin bende okudum fakat öyle bi şe görmedim hem sonra burda bahsettigim uyku günlük yaşmın bire bir aynı bilincin yerinde ne isersen onu düşünebilir hatta lucid rüyada özgürlük anıtından paraşütsüz atlarken matematik işlemi bile yapabilirsin şarkı söyleyebilirsin dans edebilirsin yani ne yapmak istersen onu yaparsın ben de diyiyorum ki madem gerçek hayatla lucid rüya arasında hiç bi fark yok madem allah bize böyle bi nimet vermiş ve gerçekçi imgelemenin gücü daha fazla lucid rüyadaki kadar gerçek imgeleme yapmak mümkünmü uyanıkken bence degil o zaman istediklerimizi lucid rüya görürken yaratalım o anın içine girip bizzat yaşayalım ve sabah mutlu mesut uyanıp istediklerimiz gerçekleşmiş ve biz ona sahipmişiz gibi hayatımıza devam edelim taki o her neyse hayatımız da tezahür edene kadar.
__________________ Kim bir şeyi isterse, istedigi şeyin canıda o nu ister ona düşkün olur.. istedigin şeyi candan iste..  |
| |