Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-05-2007, 11:41 AM   #6 (permalink)
mudokon
Teğmen
 
mudokon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2007
Mesajlar: 117
Tesekkür: 12
52 Mesajinıza toplam 141 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mudokon is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Anket:su sesli telkinlerin etkisi diğer telkinlere göre etkisi az mı?

Alıntı:
periprensesi Nickli Üyeden Alıntı
bilmiyorum konuyla ne kadar alakalı ama hala etki gormediginizi yazmissiniz.hatirlarsaniz bende de bir fark olmadigini soylemistim. ben universitede davrans bilimleri uzerine calisan hocama sordum. bunun telkinle falan alakasi yok bilincaltimizin neye tepki verdigiyle alakasi varmis. bazi insanlarin bilincalti sese tepki vermiyormus. sanirim biz de bunlardan biriyiz 44

diyeceksiniz bu kadar insan da yariyor da bir biz mi cinsiz? hayir degiliz.
ilk once kisinin sorunu oldugunu kendi kafasinda kabul etmesi gerekiyormus. -soyle bir dusununce oyle dert edilecek kadar sorunum yok etki gormediginize gore sizde de duzeltilecek bir sorun yok sanirim
ondan sonra bu durumun duzelmesi placebo etkisiyle acıklanabilirmis. yani bilincaltindaki seylerin duzelmesi, gun isigina cıkmasi oyle kolay bir sey degilmis.

tabi akıllanmadim daha artık gorsel uyaran programlar acık
yok yok cinsiz biz cins.zaten göz tembelliği,sedef var.bi de bu çıktı :)
evet zamaninda sizde de pek etki yok gibiydi.aradan baya zaman geçti.etki olayı sizde de pek yok galiba hala??telkinleri dinlemeye devam ediyormusunuz?ben zamansızlıktan dolayı geceleri ısrarla sürdürüyorum.şimdi Hayalayaz ın tekniğini denemeyi düşünüyorum.

belki sizde denersiniz işte Hayalayaz ın tekniği ve yazısı:(yazı forumun Hoşgeldiniz Tanışma Bölümü > Konu: Selaamm -Vakit bulamıyorum:(- bölümünde )))
ALINTIDIR HAYALAYAZ'DAN :
"ben gündüz ve gece dinlediklerimi ayırdım,gece dinlediğimin önüne kendi sesimle bedeni ve zihni rahatlatan, gevşeten telkinler kaydettim,rahatlama ve gevşeme telkinleri bitinceye kadar ben zaten uçuyorum scriptler direkt bilinç altıyla muhatap oluyorlar, gerçi benim uyuyamama gibi bir problemim olmadı,ama ben scriptlerde olan telkinlerin direkt olarak bilinçaltına yerleşmeleri ve daha çabuk sonuçlar alabilmek için bunu yaptım belkide bu yüzden baya iyi gelişmeler deneyimliyorum,bu arada nonstop dinlediğimide ilave edeyim,inşallah siz daha iyi sonuçlar alırsınız,saygılı sevgiler"

görsel uyaran program dediğiniz "subliminal mind" programımı ve işe yarıyormu?

hocanızın ilk dediği "bilinçaltımınzın sese tepki vermemesi "olayı mantıklı geldi.ama sorunu kabul etsem de pek değişeceğini sanmıyorum.
İnşallah ilerde ikimizde telkinlerden büyük değişimler gerçekleştiririz.
mudokon isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla