merhaba sayın hocam ben 26 yaşında bayanım bundan 6ay önce baş dönmesinden dolayı 7gün hastanede yattım kkb değerlendirmesinde sorun olmadığını söyledi bunun üzerine nöroloji Dr.u MR istedi sonucu normalmiş Dr.um nootropil ve betaserc ile 5gün sonrada bu ilaçlara ilave paxera verdi paxerayı önce 20mg olarak 4.5ay kullım bazen paxera yerine xztanor paxil de kullım 1.5 aydır 10mg kullanıyorum ama bırakmak istiyorum psikolojik bir sorunum yok yani depresyonda olmadığımı biliyorum her zamanki benim hayatımda bir değişiklik de yok negatif anlamda bu ilacı nasıl bırakmam konusunda yardımcı olursanız sevinirim çünkü birgün içmediğimde başımın sersem gibi olduğunu ve dönüyor dönmüyor arası garip hissettim ve ilacı içtim bir kaç saat sonra geçti daha önce unutup içmediğimdede bu durum meydana gelmişti 3 kez bırakmak istedim ama sanki kafam uyuşuyo dönmeye başlıyo sersem bir hal alıyo Dr.uma danışamıyorum şehir dışında olduğum için lütfen hocam bana bu konuda yardımcı olursanız size minnettar kalırım esn kalın saygılarımla
Dr. Editor Saglikdanis
18.04. 10:04:37
Anti depresyon ilaçlarını mzellikle SSRI grubu olanları bırakırken tedrici azaltmak gerekiyor.
ilacı bir gün alıp bir gün almamak , 15- 20 gün sora bir gün yarın alıp diğer gün almamak ve 20 gün sonra kesmek şekilde olabilir.
ancak ilacı kesmeye kendizniz tek başına değilde hekiminizle konuşarak yapmanız uygundur.
Yazının Orjinali için Lütfen
www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz.