Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-05-2010, 03:12 PM   #418 (permalink)
imported_Angel
Yüzbaşı
 
imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2008
Mesajlar: 996
Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Cevap: Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm..

Alıntı:
hayallerimgerçekleşiyor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Canım ya çok tatlısın. Bence sen bu yaza fıstık gibi girersin baksana şu azime maşallah diyorum. Senin yazını okuyunca banada heves geldi. İşyerinde hep oturuyorum bilgisayar başında. Arada kalkıp merdiven inip çıkayım bari bir işe yarar diye düşünüyorum:)
Baharda iyiki geldi dimi bak ne güzel sende çıkıp yürüyormuşsun. Bende iş çıkışı annemi takıyım koluma yürüyüm bari. Bana takılır umarım:) Sevgiler.
sen de çok tatlısın canım sağol havaları ısınmış görünce insana ister istemez incelme hevesi geliyor ..çünkü güneşi görünce dışarı çıkasın süslenip gezesin geliyor..o bu da güzel kıyafetleri gerektiriyor..güzel kıyafetleri giyebilmek de daha formda bir vucut gerektiriyor...dolaylı da olsa insanı şartlandırıyor yani yürüyüşte annen sana katılmasa bile mp3 çalarını alırsın yanına sevdiği şarkılar eşliğinde yürürsün canım sevgiler :)
__________________

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla