Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-05-2010, 11:15 AM   #15 (permalink)
eski
Üsteğmen
 
eski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2009
Mesajlar: 80
Tesekkür: 6,925
339 Mesajinıza toplam 1,138 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
eski will become famous soon enougheski will become famous soon enough
Standart Cevap: Telkinle boy uzatma CDsi?

Alıntı:
hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Boy uzatma konusunda yapılan diğer çalışmalar ki bunlar fiziki müdahaleyi gerektiriyor bir çok soruna yol açabiliyor. Özellikle Çin'de bunun bir çok örnekleri mevcut.
Telkin ile uzatma yöntemi oldukça doğal bir yöntem ve farklı yönler içeriyor.Sağlıklı beslenme telkin ediliyor.Ayrıca zihin gücü ile uzama imgelemeleri yapılarak kişinin uykuda iken boy uzamaya yoğunlaşması hedefleniyor.
Benim telkin içeriğinde en çok beğendiğim kısımlardan birisi de işin psikolojik boyutuna eğilmesi.Boy ile ilgili olarak kendini kötü hisseden bunu sorun eden kişilerin bunu yenmesini sağlıyor.

Merak edenler için aşğıda içeriğin tamamını yayinliyorum..

Zihin gücünü boyunu uzatmak üzere kullanmaya karar verdin - ve olağanüstü bilinçaltın şimdi vücut kimyanda gerekli değişimleri yapmak üzere hazırlanıyor - zihninin içinde derinlere ilerle - ve benimle bir yolculuğa çık - bilinçli farkındalığında yeni uzunluklara ulaşacağın ve hayatında yer alan tüm sınırları aşacağın çok özel bir yolculuğa..

Şimdi kendini gözünde canlandırmanı istiyorum - başından itibaren beş cm uzamış olarak (1 inç=2.54 cm) - fiziksel bedeninin dışındaki farkındalığına odaklan, böylece gerçekten beş cm uzamış hissedeceksin - ve bunu yaptığında - normal boyuna geri dön.
Şimdi farkındalığını ayaklarından beş cm uzamış olarak geliştirmeni istiyorum - böylece ayakların sanki beş cm daha uzunmuş gibi hissedecek.





Güzel - şimdi normal boyutlarına geri dön ve farkındalığını tekrar başına çevir - bu sefer kendini başından itibaren on cm uzamış olarak hissetmeni istiyorum - ve gerçekten sanki on cm (yaklaşık) uzunmuş gibi hissettiğinde - normal boyuna geri dön.

Şimdi bu işlemi ayaklarınla tekrar et - ve bunu yaptığında - kendini normal uzunluğuna geri döndür.


Ve bu sefer vücudunun iki ucundan da esnediğini (uzadığını) hayal etmeni istiyorum - böylece tam istediğin boydasın - ve bu boydayken - tam istediğin boyda - kendini arkadaşlarınla ailenle ya da vakit geçirdiğin herhangi biriyleyken hisset - kesinlikle yeni fiziğinden gurur duyuyorsun.


Uzun biri gibi düşünüyorsun ve daha uzun biri oluyorsun - kendini kabul ediyorsun ve derinlerdeki zihnin kendini hücresel düzeyde istediğin yeni uzunluğa göre düzenliyor.


Ve şu anda yürüyorsun - uzun biri gibi yürüyorsun - başın dik ve omuzların geride - kendinden ve olduğun kişiden gurur duyuyorsun - ve tamamen harika hissediyorsun. Vücudunun istediğin uzunluğa göre esneyip uzadığını hayal et - ve kendini - bütün potansiyeline ulaşmış hisset.


Zihninin tasarladıklarını - gerçekleştirebilirsin - ve kendini istediğin uzunlukta görebilirsin / algılayabilirsin - daha uzun biri gibi ve tamamen güven ve gurur dolu hissedebilirsin.



Düzenli aralıklarla egzersize başlıyorsun - ve vücudunu ihtiyaç duyduğu gıdalarla besliyorsun . Ve vücuduna özen gösterdiğin gibi - zihnine de özen gösteriyorsun - çünkü zihin ve beden ayrılmaz biçimde birbirine bağlıdır. Bütün negatif düşünceleri zihninden atıyorsun - onu pozitif, sağlıklı düşüncelerle besliyorsun - ve bu kendini iyi hissetmeni sağlıyor. Her gece uyumadan önce - telkin alıştırmaları yapıyorsun (telkinleri dinliyorsun) - derin bir transa geçiyorsun ve kendine hatırlatıyorsun - " ben giderek istediğim uzunluğa ulaşıyorum. "


Kendini esneme / uzama görüntüsüne götürüyorsun - kendini uzarken hayal ediyorsun - ideal benliğine ulaşırken - daha uzun - ve kendinden daha emin..



Ve kendini ideal uzunluğunda hayal edebildiğinde - zihninin derinliklerine ilerle ve vücudunda bir keşif gezintisine çık. Vücudundaki hücrelerle konuş - onlara yardımları için teşekkür et - onlar senin için çalışan kişisel ordun gibidirler - övgü ve teşvik ile çok daha verimli çalışırlar.

Şimdi kendini şahsi ordunun karargahını ziyaret ederken hayal etmeni istiyorum - kontrol odası zihninin daha yüksek bir mertebesinde - ve sen ordunun arkasında yer alan lidersin - beynine vücudundaki bu mükemmel hücreleri beslemek için büyüme hormonu salgılaması için emirler veriyorsun.



Ve beynin kabul ediyor - ve senden bir istekte bulunuyor. Senden daha fazla oksijen sağlamanı ve vücudunu ve aklını gözetmeni / kollamanı istiyor. Güzel, derin ve rahat nefesler almayı hatırla - her gün ve her gün - egzersizlerin ve vücudunu beslemek için - ve zihnini pozitif düşünceler ve güven dolu hislerle gözetmek için.
Ve bunları kabul etmekten mutlusun - ve kabul ediyorsun. Şimdi daha uzun biri gibi yürüyorsun - ve olduğun kişiden mutlusun - olumlu düşünüyor ve rahatlatıcı duygular hissediyorsun - egzersiz yapıyor ve düzenli, besleyici öğünlerle besleniyorsun - ve her zaman güzel, derin, rahatlatıcı nefes alıp vermeyi hatırlıyorsun.


Ve her gün kendin hakkında daha iyi ve daha mutlu hissediyorsun. Giderek uzuyorsun - boy olarak gelişiyor, büyüyor ve ilerliyorsun. Ve sabırlı davranıyorsun - biliyorsun ki bu zaman alabilir - ve dünyada gereken tüm zamana sahipsin.

Hatırla - her gece yatmadan önce - vücudundaki hücrelerle konuşacaksın - onlara yardımları için teşekkür edeceksin - bunu zihninde hücrelerinin anlayacağı biçimde gerçekleştirebilirsin.


Kendi içinde, yaşamındaki tüm sınırları kaldıracak güce sahipsin - ve bunu başarıyorsun. Zihninin gücünü kullanıyorsun ve o senin için çalışıyor - tam şu anda - daha derin bir farkındalık seviyesinde.



Bütün bu öneriler bilinçaltı zihnine sıkıca gömüldü - günden güne büyüyor ve güçleniyorlar. Günden güne daha güçlü - geceleri daha güçlü - her geçen saniyede daha ve daha güçlü.

Telkinle boy uzatma sf 8. Alıntı
eski isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla