Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-05-2010, 07:59 PM   #525 (permalink)
sudem8
Binbaşı
 
sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2009
Mesajlar: 1,186
Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: iki noktacınız geldiiiii....

Yaratıcı İmge Nasıl İşliyor?


1. Hedeflerinizi belirleyin: Gerçekleşmesini istediğiniz şeye karar verin. Niyetinizin ne kadar önemli olduğu konusunda endişe etmeyin. Alıştırma olması açısından yakın gelecekte gerçekleşebilecek küçük niyetler ile başlayabilirsiniz. Uzun vadeli hayallerinizi yaratmak için gerekli zihinsel yatırımı yapabilirsiniz.
2. Net Olun: Gerçekleşmesini istediğiniz durum olmasını istediğiniz biçimde ve şu anda zaten gerçekleşmiş gibi hayalinizde canlandırın. Kendinizi o durumun içinde görmeye çalışın ve ayrıntıdan kaçmayın.
3. Odaklanın: Niyetinizi gün boyunca aklınıza gelen her an zihninizde canlandırın. Onun yaşamınızın ayrılmaz bir parçasına dönüşmesine izin verin. Net ama hafif yumuşak bir şekilde odaklanmaya özen gösterin. Unutmayın, bir niyet için çok fazla enerji üretmek yardımdan çok engel oluşturur.
4. Onaylayın: Kendi kendinize olumlu bildirilerde bulunun. Buna onaylamalar adı verilir. Onaylamaları kullanırken kuşku ya da güvensizlik gibi duyguları saf dışı bırakmaya gayret gösterin. Onaylama cümlelerinizi gelecek değil, -mış gibi kullanın ve daima olumlu olmalarına dikkat edin. Olmasını istemediğiniz şeyleri değil, olmasını istediklerinizi dile getirin. Unutmayın,
Yaratıcı imgeleme yalnızca tüm bireylerin en yüksek iyiliği adına kullanıldığında etkili olur. Zararlı ve bir başka varlığın aleyhine amaçlar için kullanıldığında bumerang gibi size dönecektir. Hedefler gerçekleşmeden önce sık sık değişebilecekleri gibi, sizin için eski cazibelerini de yitirebilirler. Bu gibi durumlarda ısrarcı olmayın ve ilginizi yitirmişseniz her zaman yeni bir niyete odaklanabileceğinizi bilin.

--alıntıdır--
__________________
olanı olduğu gibi olduğu haliyle kabul ediyorum.şimdi şu anda... mucize olumlama...http://mutfaktamutlu.blogspot.com/
sudem8 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla