Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-04-2010, 02:35 PM   #214 (permalink)
MuminOKAN
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Bulunduğu yer: Earth
Mesajlar: 3,639
Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond repute
Standart Cevap: bigünlük...

günlük merhaba,
maaşallah en son sigara bırakma konusunu işlemişiz senle. sanırım 6 ay önce.
gelişmelerden haberdar edeceğim demiştim ancak bir türlü toparlayıp yazamadım.
son günlerde biraz duygusalım nedendir bilmiyorum ama sanki şiir yada hikaye yazasım var. belki diğer yazdıklarımı toplamam gerekiyor.
hadi sana biraz yaşadıklarımdan bahsedeyim, yaklaşık 1 - 1,5 ay önce sevgili sensei'mden nefes eğitimi ve holoterapi çalışması yaptık bir kaç arkadaş ile. eğitim çok güzeldi. tamamen uygulama ile geçti. ve akabinde yaptığımız egzersizlerde çok güzel sürprizler ile karşılaşıyoruz. şiddetle ve kesinlikle tavsiye ederim. örnek için; son 1 haftada işyeri ve benle alakalı güzel gelişmeler oluyor. nefes ile alakalı olduğuna inanıyorum. çünkü çalışmadan önce tıkanık bir durum vardı. çalışmanın ertesi günü o tıkanıklık enteresan bir şekilde çözüldü. umulmadık anda, umulmadık şekilde.
sonraa. prof19 ile eve taşındık :) evimiz iyi yerde. ancak çok aradık :) gördüklerimiz içimize sinmedi, ev şehir merkezinde olmasına rağmen yükseklik dolayısıyla denizi görüyor, hatta kınalı adayı bile :) prof ve ekibimizle foto çekiyoruz haftasonları, güzel arşiv oldu, oluyor, olacak :)
aklıma gelen iki önemli değişim bunlar...

hadi sana biraz içimi dökeyim. içimden geleni. defterlerimdekilere benzer...
bazı günler, bulanık yaşarsınız. ama sizi uyandıracak birşeyler olur kesinlikle. sadece farkına varın.
aslında en uzak yer içinizdir, kendinizle bağdaşamadığınız. ama bil ki, o yolu bulunca bırakmak istemezsin.
bir çok yol var herkesin yolu ayrı. benimki sadece bir kaç yol birleşimi. belki seninkide öyledir. yada seninki farklıdır. b şıkkı olabilir. yada c. bulmak bizim işimiz. fazla yorulmadan. inanarak. yılmadan...
bunları niye yazdığımı bilmiyorum ama anlatasım var sana. hemde öyle çok ki. bazan yazıyorum elime kalemi alıp beyaz kağıda, kafamdaki soruları. ve birden soru işaretleri çıkıp gidiyor beynimden... yerini daha huzurlusu yani çözüm yolu dolduruyor. aslında biliyormusun, bugüne kadar istemediğim hiçbirşeyi yaşamadığım. yaşadığım herşeyin sorumlusu benim. iyi ki yaşamışım ve iyi ki öyle olmuş. bazan yarı uyanık kalkarsın ya yataktan, sonra ayağın eşiğe ilişir biraz canın yanar. sakın eşiğe kızma, seni uyandırmak için ağaçların sesini, kuşların kanat çırpışlarını duyman için gelen bir sinyal olarak gör. eğer böyle görürsen değişiklikleri yaz bir kenara. ve sonra yaşadığın o durum daha önceki haline göre nasıl değerlenirdi. gör.
ben böyle emrivaki gibi yazıyorumya. sen üzerine sakın alınma. ben bunu günlüğüme ve kendime diyorum aslında...

biliyormusun bazan bir kahkaha, en soğuk havadan bile daha soğuk bir şekilde çarpar yüzüne... üşürsün... iliklerine kadar donarsın... ama bazan bir kelebek gelir o kahkahanın üzerine. konar omzuna, seni öpermişçesine uzanır... işte o gülümseme var ya. herşeyi unutturur sana. başın döner.

görüşürüz yine... kendine iyi davranmayı unutma ;)
çünkü; sen bensin, bende sen...
__________________
Hücresel seviyede attığın her tohum, yeşerecektir.

Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler<

Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr


Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın.
MuminOKAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla