Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-04-2010, 12:32 PM   #9 (permalink)
MuminOKAN
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Bulunduğu yer: Earth
Mesajlar: 3,639
Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond repute
Standart Cevap: düşünce gücü ile saçlarımız gür olabilir mi?

Alıntı:
RauLgs21 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hiç sanmıyorum.Dökülen saç geri çıkmaz arkadaş.ister tibet egzersizi yap,ister olumlama yap,ister düşünce gücüyle bir şeyler yapmaya çalış.sonuç değişmez bence.
gel sana inanç üzerine bir anı anlatayım. sadece sana değil, hepimiz için.

bir arkadaşım vardı çok iyi araba kullanan. onunla bir şekilde araç ve alkol konusu işleniyordu sohbetlerimizde. ve her seferinde "r ederim, ehliyetimi kaptırmam" diyordu. ve bir gün arkadaşlarıyla buluşup biraz alkol almış. iyi içer, ama iyi de araba kullanır kendisi. o gece eve dönmek üzere yola çıkıyor ve yolda trafik kontrol var. hernekadar kontrollü bir şekilde araç kullansa bile alkollu olduğu için ehliyetine el konuluyor. trafik ekiplerinden "peki madem aldınız ehliyetimi beni eve bırakın" diye memurlara iletiyor. tabi bu kelimelerin sarfedildiği sırada işi de gitti arkadaşımın. (saat gece 03 civarı) eve geliyor. kardeşinin odasına girip sarılıyor, seni seviyorum diye sesleniyor. o fısıltıya kardeşi uyanıyor, bende seni seviyorum abicim diyor. o da sarılıyor ve uykusuna devam ediyor. telefonundan herkese aile fertleri ve arkadaşlarına "teşekkür" ve "hakkınızı helal edin" iletisi gönderiyor. saat 6ya doğru eline aldığı bir silahı başına doğru çevirip tetiği çekiyor.

peki;
sabaha karşı saat 3 ile 6 civarında yaşananları sarhoş bir adam yapabilirmi?
kardeşine seni seviyorum diyip sarılırmı?
tüm aile fertlerine ve arkadaşlarına mesaj yazabilirmi?

inanmayı görüyormusunuz? ve, ne kadar sıradan sarfedilen bir cümle... neleri değiştiriyor...

bu pekte etik olmayan bir durum. sadece inanmanın gücünü anlamanız için yazıldı. yorum yapmazsanız sevinirim.
__________________
Hücresel seviyede attığın her tohum, yeşerecektir.

Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler<

Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr


Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın.
MuminOKAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla