sevgili mehmet hocam ben ukrainada çaışırken yine şu anda yaşadığım ağrı ve şikayetler ile doktora baş vurdum kulunçlarımda ağrı vardı ve boğazımda sorun olduğuna kanaat getiren doktor iki çeşit damla verdi 10 ar damla kaşıkla içerek bir haftada sorunlarım bitmişti şimdi türkiyedeyim paramızı vermeden gönderdiler ve inanın hastaneye gidecek durumda değilim imkansızlıklardan dolayı şuan çok ağrılarım var ve ben ne yapabileceğimi bilemiyorum hocam lütfen yardım edermisiniz yaşadığım hastalık belirtilerim yaklaşık bir hafta önce ilk kulunçlarımda sertleşme yaşadım kas ağrısı sanmıştım ama daha sonra belli bir noktada sertleşen hastalık belirtisi sonra sırtıma ve boğazımda hissetmeye başladım genzimde tuhaf bir tad sabahları sarı bazende kırmızı bir balgam ve öksürükle beraber artık sancılanan ağrılar ile hayatım durdu sürekli düşünmekteyim çok ağrım var ama hiçbir yardım alamiyorum lütfen hocam yardım bekliyorum 05365140433
Doç.Dr. Mehmet GÜNDÜZ
25. 16:21:28
sorununuz sanirim calisma sartlariniz ve son durumlardan dolayi strese baglida artan adale veya bag dokusu kaynakli. muayene etmeden kesin bir sey soylemek zor ama hekime gidememe durumu oldugu icin size bur durumda tavsiyem agri kesici iltihap giderici-naproxen forte gibi ve adale gevsetici- gamakuil veya dorsiflex gibi birlikte kullanmaniz. bunlari alinca rahatliyacaginizi saniyorum. gecmis olsun.
Yazının Orjinali için Lütfen
www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz.