iyi günler hocam benim vucudumda kızarıklık vardı tahlil yaptırdım
ggt 72
trigliserid 682
kolestrol total 228
hdl 32
ldl 59.6
lipid 1288
ürik asit 2.8
öbür değerler normal
çıktı kızarıklık tan başka bir şikayetim yok önemli bir problem varmıdır bilgilendirseniz sevinirim iyi çalışmalar
Dr. Editor Saglikdanis
21.02. 16:04:01
Vücudda kızarıklık tabiiki bir cildiye uzmanınca görülmesi gerekn bir durum. çünkü kızrıklık basit bir durumun yansıması olabileceği gibi bazen çok ciddi durumların habercisi olabilmektedir. bu yüzden kızarıklık sorunuza başka bir şey söylemeyeceğim.<br style="font-family: Trebuchet MS;"><br style="font-family: Trebuchet MS;"><br style="font-family: Trebuchet MS;">GGT ve trigliserid (TG) yüksekliği konusunda :<br style="font-family: Trebuchet MS;"><br style="font-family: Trebuchet MS;">TG yüksekliği kilo, diyabet ve karaciğer yağlanması ile birliktelik sık gösteren bir durumdur. karaciğer yağlanmasında da GGT yükseliği görülebilmektedir. ayrıca GGT alınan herhangi bir ilaç tarafından yükselebilir.<br style="font-family: Trebuchet MS;"><br style="font-family: Trebuchet MS;">TG yüksekliği nedeni ile tedavi olmanızı öneririm. özellikle obezite de var sa..<br style="font-family: Trebuchet MS;"><br style="font-family: Trebuchet MS;">sitemiz içerisinde bilgi kaynakları ve diğer sru cevap kısımlarından karaciğer yağlanmasını, ve GGT ile ilgili kısımları okumanızı da öneririm.<br style="font-family: Trebuchet MS;"><br style="font-family: Trebuchet MS;">sağlıcakla...<br style="font-family: Trebuchet MS;">
Yazının Orjinali için Lütfen
www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz.