Konu: eft
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-05-2007, 06:44 PM   #2 (permalink)
hayalayaz
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: eft

5000 yildan daha uzun zamandir var olan uzak-dogu ogretileri ve Albert Einstein'in bizlere 1920'lerde soyledigi, her seyin (vucutlarimiz dahil) enerjiden olustugu gercegi, bu teknigin temelindedir. Bedendeki enerji uzerinde calisildigi icin EFT'nin, genellikle baska hicbir seyin yardim edemedigi durumlarda cozum getirdigi goruluyor. EFT enerji sisteminde herhangi bir yasanilmis olumsuzluktan dolayi olusmus olan kisa devreyi bir mucize olmuscasina kisa bir zamanda duzeltebilir. Yillarca psikoterapi gorup iyilesemeyen Vietnam gazilerinin uykusuzluk, gece kabuslari, yukseklik korkulari, sosyal ice kapaniklik, panik atak, ofke nobetleri, fiziksel agri gibi rahatsizliklarini cogunlukla kalici bir sekilde kisa surede gecmesi mumkun olmustur. Hastaliklarda elde edilen neticeler zaman, zaman sasirtici olmustur.

EFT "Emotional Freedom Technique"

EFT'nin Acilimi "Emotional Freedom Technique", (Duygusal Ozgurluk Teknigi) bu uygulama, Amerikada Gary Craig tarafindan gelistirilmis bedendeki enerji sisteminde olusmus olan kisa devreyi acarak kisinin iyilesmesine olanak veren kolay uygulanilabilinen bir sistemdir. EFT ile cozumsuz gorunen seylerde dahi kisa surede netice elde edilmektedir.

EFT ANINDA FARK YARATIR


Beden ciddi anlamda bir elektrik sistemidir. Beyinde 5 farkli frekans uretilir. Yasanilan her sey tum beden boyunca bulunan alicilar tarafindan alinir ve elektrige donusturulup sistemde elektrik olarak kullanilir. Dusunce ve duygularimiz belli frekanslardaki elektrik akimlaridir. Yasanilan fiziksel ve psikolojik rahatsizliklarin nedenleri; kisinin olayları agilayis seklinden kaynaklanan; olumsuz duygularinin bedenin enerji sisteminde yaratigi bozukluk yani tikaniklik veya kisa devredir. Basimiza gelen bir olayi iyi veya kotu bir sekilde algilayisimizin kokeni cevresel ve ailevi degerlerdir. Yani bir insan atalarinin yasantisi, ailenin onu yetistirme sekli, vermis oldugu ogreti ve cevresinden gelen ogretilerle belli kistaslar edinir. Bunlara gore yasadigi olaylari degerlendirir ve o anlamda duygulanir. Tecrubelerimizin sonucu olarak icimizde barindirdigimiz korku ve kaygilarimiz ise atesi besleyen ruzgar gibidir. Boylece yasanilmis olan ve bize olumsuz duygu yasatan olaylarin neticesinde, enerji sistemimizde bir kisa devre olusur.

EFT ile Belirlenmis bazi akupunktur noktalarina ozel bir duzen ve seri icinde vuruslar yapilirken yasanilmis olayla ilgili cumleler tekrarlanir ve mucizevi bir sekilde kisa devre cozulur, olayin olumsuz enerjisi desarj olur ve kisinin enerjisi akis haline gecer, iyilik olusur, sorun cozumlenir. Bir insanin parasiz kalacagim korkusunu temizledigimizde belinin agrisinin gectigini cok gordum.

Dusunce bir enerjidir ve DNA'yi bile etkileyip genleri degistirebilecek guce sahiptir.
Yapilan bir arastirmada deneklerin damagindan alinan hucre parcaciklari mikroskobun altina koyulmus ve ayni odanin diger kosesinde bulunan denege hayatinda yasamis oldugu en uzucu tecrubesini dusunmesi istenmis. Odanın karsi kosesinde olan mikroskoptaki DNA'sinda curume olusmaya basladigi gorulmus sonrasinda ise en guzel mutluluk veren deneyimini dusunmesi istenmis bu kez DNA'sinda onarim baslamis ve tekrar saglikli hale geldigi tespit edilmis.

Yazar Prof. Dr. Bruce Lipton Wisconsin Universitesi Tip Fakultesinde profesorluk yaptigi donemde aynı zamanda Stanford Universitesi Tip Fakultesinde arastirmaci bilim adami olarak calismaktaydi. Bu durumdan yola cikan Prof. Lipton yaptigi deneylerde hucre molekullerinin bilgiyi islerken ki mekanizmasini, yillarca calisti ve molekul harektlerini detayli bir sekilde inceledi.
Arastirmalarinin neticesinde aslinda; genlerin bizim davranis ve bedenimizin uzerinde sanildigi gibi herhangi bir etkisinin olmadigini anladi. Dr. Lipton, bilakis hucrelerin disinda olusan etkilerle genlerin acildigini veya kapandigini kesfetti. Dr. Lipton, dusunce ve inanclarimizin dogru veya yanlis, pozitif veya negatif olmasinin, genetik hareketi etkileyip, genetik kodumuzu degistirdigini ifade ediyor.

Seminer ücreti: Tek gun katilim icin;1 gun 180ytl, Ogle yemegini, verilen 1 saatlik arada yakin cevredeki imkanlarla karsilayabilirsiniz .

EFT "her derde deva"



HAYATINIZDAKI KISIR DONGULER (bir turlu; evlenememek, is bulamamak,yeterince para kazanamamak, kendine uygun biri ile olamamak,sansizlikl ar vs.vs.)

Her turlu agri

Bel boyun fitigi Olumsuz duygular; uzuntu, caresizlik, keder, sucluluk, kin, ofke, kiskanclik intikam, guvensizlik, korku, vs.
Depresyon
Takintilar
Panik atak
Egzama, her turlu cilt rahatsizligi
Alerji
Astim
Fibromiyalji
Romatoid arterit
Dolasim bozuklugu
Yuksek veya dusuk tansiyon
Kanser
Enfeksiyon,

Basur,

Eklem kireclenmeleri omuz kilitlenmeleri
Soguk alginligi
Goz enfeksiyonlari
Beyin rahatsizliklari
Eklem romatizmasi
Bagisiklik sistem bozuklugu
Rahim miyomlari

Seker hastaligi
MS, her tur kas rahatsizliklari
Adet duzensizlikleri
Seksüel sorunlar
Mide rahatsizliklari
vs. vs....
Akliniza gelebilecek her tur rahatsizliga faydali olabilecek bir uygulamadir.
  Alıntı ile Cevapla