MRB.DR.BEY BEN İZMİRDEN DİLEK BENİM 8,YAŞINDA BİR OĞLUM VAR,YAKLAŞIK 88,GÜN ÖNCE HİÇBİRŞEYİ YOKKEN ANINDA KALBİ DURDU,VE SOLUNUMU GİTTİ,ŞUANDA ÇOCUK HASTANESİ ACİL YOĞUN BAKIM SERVİSİNDE YATIYOR.SOLUNUMUNU CİHAZLA ALIYOR VE BİLİNÇİ KAPALI DİYORLAR ANLAMADIĞIM ŞEY OĞLUM YAKLAŞIK 1,AYDANBERİ ELLERİNİ,AYAKLARINI,VE VUCUDUNU YAVAŞ,YAVAŞ KIPIRDATIYOR,BİRDE GÖZLERİNİ AÇIP,AÇIP KAPATIYOR,BENİM BİLDİĞİM KOMADAKİ BİR HASTANIN.BİLİNÇİ KAPALI İSE HİÇ HAREKET ETMEDEN DURMASI GEREK DEĞİLMİ BİRDE İLK OLDUĞU ANDA ÇOK FAZLA OKSİJENSİZ KALDIĞI İÇİN BEYİNDE ÖDEM VARDI O ÖDEM YAPIŞKAN JEL GİBİYMİŞ YANIP SÖNEN BİRŞEYMİŞ BUNUDA İLK DEFA DUYDUK.SIVI GİBİ DEĞİLMİŞ.BİZE ACİL CEVAP YAZARSANIZ SEVİNİRİZ.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
Doç.Dr. Cahide Topsakal
24. 15:04:03
Size haftalar önce cevap yazmıştım ama gene aynı soru siteme gelmiş. Beyin ödeminin derecesine göre hastanın şuur düzeyi değişir. Hiç hareket etmeyen hastaların aylar sonra uyanıp yürüdüklerini gördüm. Ancak beyin ödemi tamamen ilaçla çözülebilecek birşey. Bazen çok ileri beyin ödeminde ne yazık ki tatsız sonuçlarla da karşılaşabiliyoruz. Fakat şu an sizin hastanız endişe edilecek boyutta değil. Zamanla daha da düzelecektirDoç Dr Cahide Topsakal0 216 550 3737
Yazının Orjinali için Lütfen
www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz.