merhaba doktor bey yaşım 24 cinsiyetim erkek bende son 1 senede daha önce hiç yaşamadığım rahatsızlıklar ortaya çıkmaya başladı bunlar nefes darlığı sanki nefesim yetmiyor sürekli derin nefes alma ihtiyacı duyuyorum otururken,yürürken,yemek yerken,konuşurken sonrada daha önce nadiren gaz çıkartırdım şimdi sürekli karnımda gaz var ve çıkartıyorum genede rahatlayamıyorum onun dışında tuvaletimde de değişiklikler oldu ishal demiyeyim de sümüksü şekilde bi dışkılama oluyor cıvıkla katı arasında ya öyle oluyor yada kabız oluyorum çıkamıyorum ve tuvalete çıksam bile tam boşaltamamışım hissi oluyor bütün bunlar ney oluyor doktor bey en kısa sürede bilgilendirirseniz memnun olurum iyi çalışmalar..
Doç.Dr. M. Akif BUYUKBESE
23. 20:45:02
Tam bir fizik muyene sart ama tablo sinirsel barsak hastalihi tanimina uyuyor. Yani irritable kolon veya spastik kolit tipdaki adi ile. Uygun cevre, is, calisma hayati, stresle mucadele yollari ve bazi barsak duzenleyicilerden yarar goreceksiniz. Gastroenteroloji uzmanina basvurunuz. Psikoloji bu hastalik tabiatinda onemlidir.Iyi gunler
Yazının Orjinali için Lütfen
www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz.