Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-05-2007, 10:46 PM   #20 (permalink)
Deria
Çevirmen
 
Üyelik tarihi: Apr 2007
Mesajlar: 116
Tesekkür: 0
29 Mesajinıza toplam 93 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Deria is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Derya'nın günlüğü

teşekürler tresor tşkler yakomozdüşleri ben sizi çok seviyorum. bu arada sana da geçmiş olsun tresor. sen de çok komiksin ats :D
yakomoz düşleri kesinlikle kaçış yok dinlemeye devam. ama bazen fırsat bulamıyorum o zamanda gerçekten rahatsızlık duyuyorum.
bu arada bugun ben bi değişim farkettim: benim iştahım azaldııııııııı.. oleeeey..
dün çok korkmuştum yediğimi çıkardıkça blusemia( böyle mi yazılıyordu bilmiyorum ama yeyip yeyip yediklerini bilerek isteyerek zamanla kontrolsüzce çıkaran inanlar anlamında kullandım) mı oldum diye ama neyseki değilmiş bugun bu durum geçti. ama galiba iştahımın azalmasına bi zemin hazırladı bu. sabahleyin boş mide ile kalkmama rağman hafif bir açlık vardı ama sadece bir dilim ekmek yiyebildim. sonra akşama kadar aklıma bir şey yemek gelmedi. önceden hiç susamazdım ama gün boyu elimde su şişesiyle dolaştım. akşam olunca biraz açlık hissettim. yemeğe çıkmadan önce yine susadım bi bardak su içtim ama bu beni kesti. aldığım yemeğin bitiremedim bile. her zamankinden az yememe rağmen patlamak üzereydim. umarım bu durum dün geçirdiğim hastalığın etksi değil telkinlerin etkisidir ve böyle devam eder. yoksa başka türlü kilo veremiyceğim.
önceden ne yaparsam yapayım bulunduğum kilonun altına düşemeyeceğimie inanırdım ama şimdi bir şeyi başarmak istiyorsam ona inamam ve kendime güvenmem gerektiğin öğrendim ve bana öyle geliyor ki kilo vermeye başladım.
yanlız bu durum beni endişelendirmiyorda değil. zaten kansız, bağışıklık sistemi alt sınırda olan bir insanım meyve yada gerekli besinleri tüketmezsem vücüdum güçsüz kalır mı diye. mesela bugun daha meyve yemedim hiç yiyesimde yok. ama yemem lazım.
bir de güzel olan şey benim canım hiç abur cubur bile istemedi. kendimi zorladım istiyormuyum diye ama hayır istemedim. yemedim. buna inanamaıyorum bu bi mucize.
__________________
----CARPE DIEM----
Deria isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla