dr bey tekrar merhaba sonuçlarımı doktoruma yarın göstericem o yüzden merak ettiğim için size soruyorum demir bağlama kapasitesi 2 ay önce344ken bu ay neden 489 oldu ferritinede ilk kez bakıldı 9.62 çıktı alt ve ast yüksek biraz ilaçtan(lipanthyl)olabilirmi cevaplamışsınız ama ben pek bişey anlamadım mesela hepatit b testi ve aşı neden gerekli gerçekten ilaç kullanmaktan bıktım dr bey 15 yaşımdan beri mide ülseri için arada ilaç alıyorum iki ay lipantil kullandım şimdi demir eksikliği çıktı siz sabırlı olun diyorsunuz ama ben olamıyorum zaten yapı olarak heyecanlı biriyim bu arada guatr testlerim normal ama doktor şeker için tahlil istemedi ama yarın sorcam teşekkür ederim iyi çalışmalar
Doç.Dr. M. Akif BUYUKBESE
29. 21:09:59
Burada kisisliginiz yargilanmiyor. ancak iyilesmenize yardimci olmalisiniz. Psikolojinin yonetimi mide ulserinin iyilesmesinde ilaclara cok yardimci olur. Yapilmadi ise psikoloji veya psikiyatrinin degerlendirmesi sisin yarariniza olacaktir. Demir baglama artiyorsa hizli kan kaybiniz oluyor anlamina gelebilir. Gastroenterolog, hematolog ve psikiyatr ucgeninde yarar goreceksiniz. Tavsiyelerimiz sizi tedavi etmeye yetmeyebilir zira Sizi gormuyor ve muayene etmiyoruz. Etik acidan da goren ve degerlendiren hekime saygili olmak durumundayiz. Asi karacigeri korumak icin. Bu gun hepatit B icin kisi negatif ise bu mikroba acik demektir. viruslarin tedavisinde asilar kadar basarili olamiyoruz bu gun. Koruyucu tedavidir bu. karaciger enziminiz ilactan olabilir. Ama bu onlar sebepten biridir. Trigliseridiniz 100 oldugu halde ilac kesilecektir. 1 ay veya 6 hafta sonra dusecektir enzimler eger ilaca bagli ise. Neden seker yukleme testini yaptirmadiginizi bilmiyorum...Zira karaciger konusunda herseyi yorumlayabilmemiz icin tum detaylari gozonune aliyoruz.Iyi gunler
Yazının Orjinali için Lütfen
www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz.