Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-04-2010, 12:43 PM   #1 (permalink)
Bluesky24
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 145,988
Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart Soru:"ellerimin titremesi"





Hocam ben 17 yasında bır ogrencıyım.Ellerim sureklı ama sıddetlı olmayan bır sekılıde tıtrıyor bırde:

Her zaman olmayan ama; oldugu zaman da baya sıkıntı veren kalp carpıntıları yasıyordum.Bu 1.5 yıldan berı ara ara oluyor.Ama ben hastalıgı kendıme yakıstıramadıgımdan hıc doktora gorunmeyı denememıstım.Lakın 3 ay once gıtıgımde, randevu aldıgım doktorum bana Romatizmal Mitral Yetmezliği ve Kalp Kapakçığı Rahatsızlığı teşhisini koydu.Ben yine pek onemsemedım bunu, ama sımdı ıhmallerımın netıcelerını odemeye basladım galıba.1-2 haftadır yaptıgım arastırmalar sonucu cok cıddı bır rahatsızlık oldugunun farkına vardım.

En cok cektıgım sıkıntılarsa :

-Ellerımın tıtremesı

-Zaman zaman kalp carpıntıları

-Veya Fazla heycan ve streste gozlerımın kararması gıbı durumlarla karsılasıyorum.

----BU RAHATSIZLIK IRSİ OLABILIR MI?

----YADA KALP RAHATSIZLIGIMN ETKISI VARMIDIR?

Siz neyi tavsiye edersiniz?

Dr. BAHAR KAHRAMAN



02. 21:48:04



merhaba muzaffer bey öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletirim.yazınızda teşhisinizi belirtmişsiniz zaten.bunun ırsilikle alakası yok en yakın zamanda kardiyoloji uzmanına başvurup vereceği tedaviye mutlaka uymalısınız.lütfen kendinizi ihmal etmeyin.sağlıcakla kalın.







Yazının Orjinali için Lütfen www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla