Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-07-2008, 09:34 AM   #11 (permalink)
Mustang
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Günaydın ;bu gün yine sabah erkenden kalkıp huzur ve sesizlik içinde kendi ritüelimi yaptım sideki turumu yaptım sizlerden haberler aldım.
Ben bir ara karar almıştım yaşantımda beni yoran sürekli zamanımdan çalan ve boşa kürek çektiğimi hissine kapıldığım insanları hayatımdan çıkarma kararı almıştım .Sonra serbest bırakmıştım ve bu sene hayatıma bakıyorumda o tür insanlar hayatımdan kendiliklerinden çıkmaya başlamışlar. Ya çok uzaklaşmışım yada tamamen yoklar.Çıkaramadıklarımın karşısında ben güçlenmişim beni sömüremiyorlar.Ben bir ara allahım kötü insanları benin kapıma uğratma yolları açık olsun ama benim kapımdan giremesinler demiştim ama en kötüsü şu anda evimde yaşıyor.İzmirden geldikten sonra fırtına öncesi sesizlik diyordum ya dün patladı içindeki bütün irini eşime boşaltı .dün bizim dışımızdaki bir olayı dinler gibi onların tartışmalarını dinledik ve içini boşaltı.bir insan kötü olunca çekimleride kötü oluyor ve kötü çekimlerde onu mutsuz etti.

dün en yakın komşumdan bile nekadar uzaklaştığımı fark ettim ve onların nekadar hatalı çekimler yaptığını fark ettim .Çocuğa deli oğlan diyip duruyorlardı ben dayanamayıp çocuklara söylediklerinin iyi dilekler olmasını yoksa ilerde çocuk deli olacağını onlara anlatmaya çalıştım.

Kendimi bu aralar içim boşalmış gibi hissediyorum.EFT ile çok şeyin üstüne gittim ve bende çok olumlu etkileri oldu .Annemlerde çilek reçeli bile yedim oysa çilek kokusu bile benim şişmeme sebep oluyordu. Ogün yedim hiç bir şey olmadı .Ben gece yatarken şükürlerimi yapıyorum .Sabah kalkınca çok şükrediyorum gün içindede aklıma gelen herşeye şükrediyorum ve kendimi çok iyi hissediyorum .Bu siteye ve siz site sakinlerine de çok şükrediyorum.Sizleri gördükten sonra yanılmadığımı anladım .Birde bütün site toplansak ne kadar hoş olurdu diye düşünüyorum .Sizleri seviyorum iyiki varsınız .Hepimizin yolu açık ışığı bol olsun.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.