Doç.Dr. M. Akif BUYUKBESE
11. 17:27:18
--------------------------------------------------------------------------------
Oncelikle 14 saatlik aclikta testri tekrar ettirin. Yine 500lerin uzerinde cikar ise hemen hekime muracaat edersiniz. 1 hafta hic yag yemeyin. Sonra yagi cok az kullanin. Kizartmalardan uzak durun. Gunde 3-4 litre arasi su icerbilirsiniz. Seker yukleme testi yaptirin. Sigara ve alkol kullaniyorsaniz birakin. Hayati tehdit edecek pankreas iltihaplanmasi riskine karsin takip edilmelisiniz. Bu duzeyde mutlaka ilac baslanmalidir. Yuruyus yapin. Gunde 2 saat yuruyun. Doymadan kalkin sofradan. Bol salata tuketin.
Sifalar.
Hocam Bi sorum daha olucak 14 saat boyunca bisey yiyip icmiyecem mi? su cay falan icebilirim diymi karnibahar suyu falan.
Doç.Dr. M. Akif BUYUKBESE
12. 23:11:42
Evet. Merak etmeyin bir sey olmaz. Eger dayanamiyorsaniz anlami sekeriniz dusuyor demektir. Sekeri de o vakit kontrol ettirin. Yuksek trigliserid seker yani diyabet icin de risk faktorudur. Testin optimum saatlari boyledir. Not: Bu surecte karnibahar suyu da icmeyin!!!Gecmis olsun.
Yazının Orjinali için Lütfen
www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz.