hocam benim bundan beş yıl önce sol dirseğim kırıldı ve ameliyat oldum. iki ay önce dirseğimde ağrı şikayetiyle doktora gittim ve röntgen çektirdim. gittiğim doktor dirseğimde vida takılı olduğunusöyledi.birde dirseğimin sivri şişkin ve çirkin bir görüntüsü var.röntgenimi inceleyen doktor bu ağrının ve şişkinliğin vidadan kaynaklandığını,vidanın takıldıktan altı ay sonra çıkartılması gerektiğini çıkartılmadığı için o bölgede iltihap yapıp kemiğin şişmesine sebep olduğunu vida çıkınca ağrının ve şişliğin gideceğini söyledis vidayı çıkarttırdım ağrım kaldı fakat dirseğimin o şişkin görüntüsü gitmedi.birde beş yıl önce ameliyatımı yapan doktor koluma vida takıldığını ve bunun altı ay içinde çıkartılması gerektiğini söylemedi. benim şimdi nasıl bir tedavi yöntemi izlememgerekir.bana ne önerirsiniz.dirseğimin o çirkin görüntüsü piskolojimi bozuyor. bana yardımcı olursanız sevinirim.
Prof.Dr. Yaman Sarpel
28. 17:16:01
Travma ve kırıklardan sonra o bölgede belli bir şişlik ve deformite kalabilir. Anatomik ve fonksiyonel bozukluk yoksa, dirsek hareketleriniz tamsa zamanla bu durum azalabilir. Eğer bu şişlik dirseğinizin arka tarafında ise bursit olabilir. Kronikleşmiş bursit kolay kolay geçmez. Bu bursit denen keseciğin cerrahi olarak alınması sorunu çözebilir. Moralinizi bozmayın...Geçmiş olsun
Yazının Orjinali için Lütfen
www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz.