MERHABA SAYIN HOCAM BEN 2006 YILINDA HEPATİT B OLDUĞUMU ÖĞRENDİM ALT VE ÜST DEĞERLERİM NORMALİN ALTINDA ÇIKTI BİR KAÇ TEST DAHA YAPTIRMIŞTIM AMA ŞUAN DEĞERLERİNİ HATIRLAMIYORUM.ALTI AYDA BİR ALT VE AST DEĞERLERİME BAKTIRIYORUM SON YAPTIRDIĞIMDA NORMAL DEĞERİN ALTINDA ÇIKMIŞTI.SAĞ GÖĞSÜMDE HAFİF BİR ACI HİSSEDİYORUM.KARACİĞERİMLE İLGİLİ OLABİLİRMİ.BENİ BİRAZ AYDINLATIRSANIZ ÇOK SEVİNİRİM TEŞEKKÜRLER...
Doç.Dr. Yusuf AKCAN
19.04. 19:16:58
Hepatit taşıyıcılğında bir hastalık söz konusu değildir. <br style="font-family: Trebuchet MS;"><br style="font-family: Trebuchet MS;">sağ göğüste olan ağrı için :
muhtemel sebepler <br style="font-family: Trebuchet MS;"><br style="font-family: Trebuchet MS;">- kas-iskelet sisteminde romatolojik bir sorun<br style="font-family: Trebuchet MS;">- hepatik fleksura sendromu: karaciğerle diafram arasına barsak sıkışması ve oradaki gazların yaptığı ağrı<br style="font-family: Trebuchet MS;">muhtemel testler<br style="font-family: Trebuchet MS;">- karaciğerden bir sorun olup olmadığı ultrasonlada ayırd edilebilir.<br style="font-family: Trebuchet MS;">- kosta grafisi , ayakta direkt karın grafisi
sağlıcakla
Yazının Orjinali için Lütfen
www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz.