sayın hocam; aralık 15 de iki ayagıma inen o dayanılmaz agrıyla mr ım cekıldı ve hemen amelıyata alındım.amelıyat sonrası yuruyememe, dengede duramama,ıdrar ve buyuk abdest yapamama oturma yerimden ayak parmagıma kadar uyuşma,hiç sertleşme olmama,oldu. tkrar mr ım cekildı ve dr um benı subat 10 da tekrar amelıyata aldı doku yapısıklıgını temızledı sentetık disk yerlestırdı.bıraz daha yurumem %15 duzldi.aradan 10 ay gectı hala yasam kalıtem duzelmedi .ayak parmaklarım uzerınde duramıyorum.(topuklarımda durabılıyorum)koltuktan ve yataktan kalkarken belımde o sızıyı hıssedıyorum.100 150 mt sonra ayaklarım cekmıyor zorlanıyorum kalcamda ayak parmaklarımda uyusma hala var. ve sertlesme tam anlamıyla olmuyor. 1 ay fızık tedavı gordum.orologa devam edıyorum,ıdrar yapmam %85 duzeldi.beyın cerrahı artık zaman a bırkacaksın dedı.hocam 11 aydır raporluyum.benım durumumla ilgılı gerci sız gormeden yorum yaparmısınız yada bana durumumun daha ıyı olmsı için neler yapmalıyım? YADA uygun gorursenız ANTALYADAN ORAYA GELMEMİ TAVSIYE EDERMISİNİZ. saygılarımla arif ÇETİN
Doç.Dr. Cahide Topsakal
07. 16:38:10
Siz gormeden yardimci olmammumkun degilDoc DrCahideTopsakal0216 550 3737
Yazının Orjinali için Lütfen
www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz.