slm,31 yasinda,erkekim.2000 senesinde iş kazasi gecirdim.T1,T2 kısimda zedelenme ve sinir sıkışmasi oldugu soylendi.kisa sureli az beyin travmasi.antalya akdeniz tip fakulte sinde tedavi gordum.hiç ameliiyat gecirmedim.taburcu olurken fizik tedavi sonucu yurume ihtimalim fazla oldugu soylendi.kisa sureli fizik tedavi merkez lerinde tedavi gordum.epikriz leri elim de mevcud.buralarda ogrendigimiz f.tedavi hareketlerini 8 senedir evde kendi cabamızla gunde en az bir kere uyguluyoruz ama yinede kirec lenme var.istemsiz kasilmalarim var.bacaklarimi hissediyorum.hareket var ama istemsiz.his var ama aciyi hissetmiyorum.kollarım normal hareketli fakat ellerimi,parmaklarımı hissettigim,acısını da hissettigim halde kullanamiyorum.taburcu olurken ellerimin hemenn işleyecegini sooylemişlerdi.sizi 3 aralik ta show tv de seyrettiim ve konuşmanız beni cok umutlandırdi.sizinle irtibata gecip tedavi imkanim olup olmadigini ogrenmek isterim.yardimci olursaniz cok sevinirim.ilginizden dolayi şimdiden çok tesekkur ederim.the_japon@hotmail.com msn adresim....
Doç.Dr. Cahide Topsakal
07. 17:01:31
Mutlak sizi gormem lazim, cok surpriz vakalar geliyor sizin gibi, umutsuz sanilan ama aslinda iyi bir ameliyatla cok daha iyi duruma gelebilecek olan hastalar bunlar.Doc Dr Cahide Topsakal0 216 550 3737
Yazının Orjinali için Lütfen
www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz.